Libnet.ro
UNICEF

10:15

Mircea Badea, cu caramizile de bani in studioul Antenei 3: Macar un 500 de milioane asa, pac-pac, tot am reusit sa strang! (VIDEO)

B1 B1,
Mircea Badea, cu caramizile de bani in studioul Antenei 3: Macar un 500 de milioane asa, pac-pac, tot am reusit sa strang! (VIDEO)

Suparat ca presa a scris ca nu are bani sa-i plateasca lui Horia Georgescu dauna produsa de procesul pierdut cu acesta, Mircea Badea s-a infuriat si a venit cu caramizile de bani in. continuă pe B1

Antena 3, executata silit de Horia Georgescu dupa un proces pierdut de Mircea Badea

Horia Georgescu, fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate, a demarat procedura de executare silita a Antenei 3, dupa ce a castigat definitiv un proces cu Mircea Badea. Potrivit documentelor.

Imagini fabuloase la in gura presei. Cati bani a pus Mircea Badea pe masa: in curand o sa fac o donatie!

Mircea Badea a explicat in emisiunea in gura presei de ce este falsa stirea potrivit careia Antena 3 e executata silit de Horia Georgescu din cauza unui proces pe care l-ar fi.

Postul Antena 3 va fi executat silit, din cauza unui proces pierdut de Mircea Badea

Fostul presedinte al Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, a demarat la Judecatoria sector 1 procedurile de executare silita a postului Antena 3, dupa ce a castigat definitiv un proces cu Mircea Badea.

Mihai Gadea, la un pas de moarte. Mircea Badea: Am fost cu el la spital. Delira!

Mircea Badea a povestit, la Sinteza zilei, in prezenta a trei medici de la UPU-SMURD din cadrul Spitalului Floreasca, un scurt episod in care Mihai Gadea a fost la un pas sa.

Antena 3 este executata silit de Horia Georgescu, dupa ce instanta a stabilit ca Mircea Badea l-a jignit pe fostul sef al ANI

Postul de televiziune Antena 3 este executat silit de fostul sef al ANI. Horia Georgescu a castigat un proces impotriva Antena 3 si Mircea Badea si a castigat daune morale de 2. 000 de euro dupa ce a fost jignit repetat pe post.

Mircea Badea: Secventa asta mi-a schimbat viata!. Imaginile incredibile difuzate la in gura presei

Mircea Badea a difuzat, in editia de marti a emisiunii in gura presei, un clip despre care a marturisit ca i-a schimbat viata. in imagini apare un barbat care cara nici.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )