Libnet.ro
UNICEF

14:45

Mircea Badea: O parte din tineretul patriei noastre are tendinte staliniste

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: O parte din tineretul patriei noastre are tendinte staliniste

Mircea Badea a explicat, intr-o editie speciala, la Antena 3, ca exista o categorie de tineri care demonstreaza ca nu exista vicii de mentalitate doar la cei care au prins era comunista, in contextul unei. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Doamna Udrea a fost la Paris cu justitia independenta

Mircea Badea a comentat, in emisiunea Esential, realizata de Alina Petrescu, la Antena 3, pozele cu prezidentiabila Elena Udrea, la Paris, alaturi de procurorul sef al DIICOT, Alina Bica. Badea a povestit ca a.

Mircea Badea: in cazul in care Traian Basescu nu intra la puscarie, sistemul odios creat de el va functiona in continuare

Mircea Badea, realizator al emisiunii in gura presei, este de parere ca, dupa alegerea unui nou presedint, sistemul odios creat de Traian Basescu va functiona in continuareFaptul ca Traian Basescu nu va ma.

Mircea Badea ii face afis pe candidatii la prezidentiale

Mircea Badea ii face afis pe candidatii la alegerile prezidentiale. in stilul care deja l-a consacrat, realizatorul emisiunii in Gura Presei comenteaza sloganurile de campanie ale politicienilor care spera sa.

Mircea Badea: Daca s-ar fi plimbat cu seful DNA la Paris, Dan Voiculescu ar fi fost arestat

Daca Dan Voiculescu ar fi plecat la Paris cu seful DIICOT, acesta ar fi fost arestat direct de pe aeroport, iar scandalul ar fi fost imens. O spune Mircea Badea, realizatorul emisiunii in Gura Presei, care a facut.

Mircea Badea: Doamna Bica a zis ca nu apare semnatura ei pe nicaieri. Pai asta ce inseamna, ca nu a platit nimic?

Mircea Badea a explicat, in pasa dintre emisiunile in Gura Presei si Sinteza Zilei, ca este socat de tupeul fabulos al doamnei Bica, in urma dezvaluirilor ca ar fi fost la Paris, cu Elena Udrea, la.

Caru' cu vedete: Sexy-Braileanca s-a intors in industria XXX! Imagini fierbinti cu starleta pe platoul de filmare; Mircea Badea se bate cu motociclistul care l-a provocat; O anonima din Romania e a treia cea mai frumoasa din lume! Le-a depasit pe Angelin

Borcea, aproape de faliment? Averea afaceristului se duce de rapa dupa ce si-a pus nevestele la conducere! Dezvaluiri despre felul in care asociatii au renuntat la actiuni in ultima vreme, iar banii s-au risipit mai rapid ca niciodata. Haos la firmele lui Borcea. Un celebru personaj din showbiz renunta la barbatie. Isi face operatie de schimbare de sex. Deja a inceput sa arate ca o femeie si se gandeste tot mai des la o schimbare de sex. Este povestea lui Bruce Jenner, tatal vitreg al lui Kim Kardashian. Bruce Jenner este fostul sot al lui Kris Jenner, mama lui Kim Kardashian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2381 seconds )