Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mircea Badea, despre articolul care se muleaza profund pe trepanarea cretinoida specifica feisbucilicului

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre articolul care se muleaza profund pe trepanarea cretinoida specifica feisbucilicului

Mircea Badea a citit, la in gura presei, un articol publicat pe site-ul insolvent gandul. info, care se muleaza profund pe trepanarea cretinoida specifica feisbucilicului si internetuluiEste vorba despre. continuă pe Antena3

Mircea Badea a gasit numele perfect pentru expozitia cu tablourile puse sub sechestru de DNA

Mircea Badea a comentat, la in gura presei, intentia DNA de a inaugura o expozitie cu tablourile puse sub sechestru in cazurile celebre. Vreau si eu sa ma duc sa vad Picasso-ul si Rembrandt-ul.

Cine este meditatorul un pic impuscat al lui Mircea Badea: Daca e sa iau lumina de undeva, de acolo ar fi de luat

Mircea Badea a afirmat, in pasa editiei de luni a emisiunii in gura presei cu Sinteza zilei, ca meditatorul sau in materie de stat de drept si libertate este John Fitzgerald Kennedy. Am si eu un meditator.

Mircea Badea: Manelistii sunt o specie superioara de oameni, nu sunt ca noi

Inteleg ca e o problema mare in Romania, mare, mare, ca ameninta manelistii ca pleaca din Romania, a comentat Mircea Badea in editia de duminica a emisiunii in Gura Presei. Manelistii sunt o.

Mircea Rednic, despre meciul Steaua-Dinamo: Sunt multumit de rezultat. in prima repriza am avut cateva oportunitati si am fost periculosi pe contraatac

Mircea Rednic, antrenorul principal al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti, a precizat, dupa egalul de duminica seara, 0-0, cu Steaua Bucuresti, ca este multumit de acest rezultat si de evolutia din prima.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1962 seconds )