Libnet.ro
UNICEF

21:30

Mircea Badea, despre faptul ca Augustin Lazar si-a vopsit parul: Lazarica apare, soarele rasare

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre faptul ca Augustin Lazar si-a vopsit parul: Lazarica apare, soarele rasare

Mircea Badea a afirmat, luni seara, in timpul pasei cu Mihai Gadea, ca procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar are un par galben-pai. Realizatorul emisiiunii in gura presei a cerut apoi si. continuă pe Antena3

Mircea Badea, despre discursul lui Timmermans: A facut un stand-up comedy absolut fabulos

Mircea Badea a vorbit la Sinteza Zilei despre discursul sustinut astazi, la Bucuresti, de Frans Timmermans, prim-vicepresedintele Comisiei Europene. Domnul Timmermans a fost haios rau. Eu am ras cu lacrim.

Mircea Badea: Lazarica apare, soarele rasare

Mircea Badea a afirmat, luni seara, in timpul pasei cu Mihai Gadea, ca procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar are un par galben-pai. Realizatorul emisiiunii in gura presei a cerut apoi si.

Augustin Lazar, despre cei care fug de justitia din Romania: Nimeni nu poate dormi linistit pe perna lui daca...

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a vorbit despre problemele justitiei din Romania, inclusiv despre acuzatii care au plecat din tara si au lasat in derulare procese care se apropie de.

Augustin Lazar, despre soarta lui Kovesi: Anumite aspecte au fost clarificate pe loc

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a vorbit despre scandalul momentului, care vizeaza revocarea sefei DNA, Laura Codruta Lovesi, precum si despre ultimele atacuri la adresa Justitiei. Potrivit.

Augustin Lazar, despre inregistrarile facute publice de Vlad Cosma: Interesul a fost sa se lanseze show-ul mediatic

Procurorul General al Romaniei, Augustin Lazar, s-a pronuntat intr-un interviu recent asupra razboiului politic ce se duce asupra justitiei in urma inregistrarilor facute publice de Vlad Cosma, afirmand ca in acest caz nu a fost depusa nicio plangere, neexistand un interes pentru continuarea cursului judiciar.

Augustin Lazar, despre sectia speciala de anchetare a magistratilor: Nu poti cerceta la gramada accidente de circulatie cu dosare de coruptie

Procurorul general Augustin Lazar sustine intr-un interviu acordat Agerpres ca legea privind infiintarea sectiei speciale de anchetare a magistratilor ne intoarce cu 27 de ani in urma, deoarece nu pot fi cercetate in acelasi loc accidente de circulatie cu dosare de abandon in familie, denunturile depuse de detinuti din penitenciare cu dosare de coruptie si alte lucruri imaginabile si neimaginabile.

Augustin Lazar critica dur modificarea legilor justitiei: Vor alunga magistratii

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a vorbit despre problemele din sistemul judiciar si a criticat aspru modificarile aduse legilor justitiei, in special cele referitoare la pensionarea mai rapida si.

Augustin Lazar, la Digi24: Nimeni nu poate dormi linistit pe perna lui daca are un mandat de executare, chiar daca se afla la mii de kilometri de Romania

Procurorul general Augustin Lazar este de parere ca nimeni nu poate scapa de raspunderea penala si de executarea unei pedepse date de o instanta din Romania, chiar daca se afla la mii de kilometri de tara, potrivit news. ro. Nimeni, daca pleaca undeva, nimeni nu se poate asigura ca a scapat de a raspunde penal, de a executa o pedeapsa care a fost data de o instanta din Romania. Nu are unde sa fuga, a spus Augustin Lazar intr-un interviu acordat Digi24.

Razboi al declaratiilor intre Tudorel Toader si Augustin Lazar

Razboi total intre procurorul general, Augustin Lazar, si ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Lazar.

Augustin Lazar, raspuns la o intrebare-cheie: Va temeti ca veti fi revocat de ministrul Justitiei?

Procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, a fost intrebat, in cadrul unui interviu pentruAgerpres, daca se teme ca va fi revocat de catre ministrul Justitiei, Tudorel Toader. Lazar sustine ca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2024 seconds )