Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mircea Badea, despre noile atributii ale DGA: Cred ca aia de la Guvern habar n-au ce au scris pe foaie

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre noile atributii ale DGA: Cred ca aia de la Guvern habar n-au ce au scris pe foaie

Mircea Badea a comentat in cadrul emisiunii 100 de minute pe marginea ordonantei de urgenta a Guvernului, care a decis sa acorde atributii sporite Directiei Generale Anticoruptie. Eu cred ca nu stie nimeni. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Semnul electoral adevarat al PDL-ului este falca

Mircea Badea a vorbit in cadrul emisiunii in Gura Presei despre posibilii prezidentiabili din PDL si nu numai. Ce-i mai mic de PDL? E Forta Civica. Voi ati auzit de ei? E un partid si candidatul lor este.

Mircea Badea: in Centrul Vechi totul e in prag de colaps, daca stranuti mai tare

Mircea Badea comenteaza despre un articol referitor la pericolul pe care il prezinta imobilele din Centrul Vechi, incadrate intr-o clasa de risc seismic ridicat. Trebuie sa fii si un pic. nu as vrea.

Badea, despre noua moda a Iisusilor rastigniti pe cruce: Mai nou se confunda cretinismul cu libertatea de exprimare

Mircea Badea a vorbit in editia de luni seara a emisiunii in gura presei despre noua moda a Iisusilor rastigniti pe cruce. Potrivit realizatorului, exista niste tineri Iisusi in cautare de cruci. Sunt.

Emisiunea lui Mihai Bendeac de la Antena 1, suspendata dupa o invitatie lansata lui Radu Banciu si parodierea lui Mircea Badea

Mihai Bendeac, anunta, intr-o postare pe Facebook, ca emisiunea sa de la Antena 1, iComedy, e foarte posibil sa nu mai fie pe post incepand de saptamana aceasta. Nu vreau sa pozez in martir, dar voi lupta pana la ultima picatura de sange pentru o tara in care tinerii sa se exprime liber. Primul conflict major a aparut la inceputul proiectului, cand am aflat ca nu ni se permite sa filmam un duet in rime ce avea ca personaje doi jurnalisti aflati in concurenta directa: Mircea Badea si Radu Banciu. Am considerat ca, fiind un show ce parodiaza media si societatea romaneasca, acest subiect este unul de actualitate si cu o mare notorietate. ) Am fost anuntati ca parodiile realizate nu trebuie sa contina nimic legat de postul Antena 3 sau persoanele care lucreaza acolo. Pe langa acest aspect, ni s-au mai comunicat si numele unor persoane private ce nu pot fi pronuntate pe post, spune Bendeac.

Mircea Badea face un demers umanitar: Dragi tineri belalii, bazati-va pe fratili vostru!

Mircea Badea a initiat un demers umanitar unic, luni seara, la in Gura Presei, dupa ce a comentat, la Radio Zu, cu privire la tinerii bolnaviciosi. Realizatorul Tv vrea sa ajute si sa fie un coleg bun.

Mesajul lui Mircea Badea pentru colegii de la Antena 1: Fac asta, pentru ca vreau sa fiu un om bun

Mircea Badea a anuntat, luni, ca se ofera sa tina locul oricarui coleg de la Antena 1, daca acesta nu poate veni sa-si realizeze emisiunea, adaugand, cu umor, ca s-a decis sa fie un om bun si sa arate.

Mircea Badea: Justitia si basismul nu pot fi separate cu multa usurinta

Mircea Badea a vorbit in cadrul emisiunii in Gura Preseidespre sinergia care exista intre Traian Basescu si justitie. De multe ori, previziunile sefului statului s-au adeverit, ceea ce naste.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )