Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea, despre Simona Halep: Este povestea perfecta de succes

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre Simona Halep: Este povestea perfecta de succes

Mircea Badea a vorbit joi despre performanta Simonei Halep, care s-a calificat in finala de la Roland Garros. Foarte tare. Urmeaza meciul cu duduia zbieratoare. Ma bucur, iti dai seama. Nimeni din Romania. continuă pe Antena3

Presa americana, despre Simona Halep: Cea mai uimitoare jucatoare

Simona Halep, cel mai bine clasata romanca in ierarhia mondiala a tenisului feminin, este considerata de presa americana drept cea mai uimitoare jucatoare.

Hagi, despre Simona Halep: Sper sa ajunga cat mai sus, chiar numarul unu mondial

Fostul international Gheorghe Hagi a fost printre primii oameni din sportul romanesc care a felicitat-o pe Simona Halep, joi, dupa calificarea istorica in finala de la Roland Garros. Drumul Simonei Halep e de succe.

Antititlul zilei: ANUNT DESPRE SIMONA HALEP!

Luni, cu cateva ore inaintea meciului pe care Simona Halep il avea de jucat la Roland Garros au inceput pe siteurile din Romania pacalelile pe clikuri. Vulturii au iesit la vanatoare, cu titluri care de care mai mincinoase si mai atragatoare.

Atmosfera de VIS la Roland Garros pentru Simona Halep. Este o performanta ISTORICA pentru tenisul romanesc din ultimii 17 ani

Numele Simonei Halep este pe buzele tuturor dupa calificarea in semifinala turneului de la Roland Garros. Sportiva din Romania a trecut in doua seturi de rusoica Svetlana Kuzne-tova. Performanta este una istori.

Maiestrie tactica: Simona Halep a fost PERFECTA

Portalul italian oktennis. it a laudat prestatia jucatoarei Simona Halep in meciul cu rusoaica Svetlana Kuznetova, scor 6-2, 6-2, din sferturile de finala de la Roland Garros, notand 039;039;pe Suzanne Lenglen am vazut o Halep perfecta039;039;.

Antititlul zilei: Ghinion pentru SIMONA HALEP la Roland Garros! Ce s-a intamplat pe teren!

Simona Halep se vinde bine in aceste zile pe siteurile care dau teapa. Dupa anuntul de zilele trecute despre Simona Halep, acum jucatoarea noastra este anuntata ca are ghinion, iar ceva s-a intamplat pe teren.

Numele Simonei Halep este pe buzele tuturor. Trimite-i mesajul tau de incurajare la adresa de mail simona@antena3.ro

Simona Halep este vedeta presei sportive internationale dupa calificarea in semifinale la Roland Garros. Romanca este favorita si are sanse mari sa castige meciul cu nemtoaica Andrea Petkovici in semifinala.

Presa internationala: Simona Halep a fost perfecta, a facut o demonstratie de maiestrie tactica

Prestatia Simonei Halep in sfertul de finala cu rusoaica Svetlana Kuznetova de miercuri de la Roland Garros este laudata de presa internationala. Pe Suzanne Lenglen am vazut o Halep perfecta', noteaza portalul italian oktennis. it. Agentia Mediafax a realizat o sinteza a articolelor din presa internationala dedicate victoriei lui Halep.

Simona Halep, dupa calificarea in semifinalele Roland Garros: A fost o zi perfecta pentru mine

Romanca Simona Halep, calificata miercuri in semifinale la Roland Garros, a declarat ca a avut o zi perfecta dupa ce a invins-o pe rusoaica Svetlana Kuznetova. Am avut un joc foarte rapid, foarte agresiv.

Simona Halep: A fost o zi perfecta pentru mine

Simona Halep s-a calificat in premiera intr-o semifinala de Grand Slam, la Roland Garros, dupa ce a invins-o in doua seturi pe rusoaica Svetlana Kuznetsova, la capatul unei zile pe care a patra jucatoare a.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )