Libnet.ro
UNICEF

10:30

Simona Halep: A fost o zi perfecta pentru mine

Antena3 Antena3,
Simona Halep: A fost o zi perfecta pentru mine

Simona Halep s-a calificat in premiera intr-o semifinala de Grand Slam, la Roland Garros, dupa ce a invins-o in doua seturi pe rusoaica Svetlana Kuznetsova, la capatul unei zile pe care a patra jucatoare a. continuă pe Antena3

Simona Halep, dupa calificarea in semifinalele Roland Garros: A fost o zi perfecta pentru mine

Romanca Simona Halep, calificata miercuri in semifinale la Roland Garros, a declarat ca a avut o zi perfecta dupa ce a invins-o pe rusoaica Svetlana Kuznetova. Am avut un joc foarte rapid, foarte agresiv.

Presa internationala: Simona Halep a fost perfecta, a facut o demonstratie de maiestrie tactica

Prestatia Simonei Halep in sfertul de finala cu rusoaica Svetlana Kuznetova de miercuri de la Roland Garros este laudata de presa internationala. Pe Suzanne Lenglen am vazut o Halep perfecta', noteaza portalul italian oktennis. it. Agentia Mediafax a realizat o sinteza a articolelor din presa internationala dedicate victoriei lui Halep.

Roland Garros: Simona Halep joaca azi pentru un loc in sferturi. Programul romanilor

Simona Halep joaca azi cu Sloane Stephens pentru un loc in sferturile de finala de la Roland Garros. Meciul dintre Halep si Stephens este al treilea programat azi pe terenul Philippe Chatrier.

Simona Halep o bate pe Serena 2 si merge in sferturi la Roland Garros. Miercuri, Kuznetsova

Simona Halep i-a dat luni lectia de tenis pe care o anticipam americancei Sloane Stephens, 6-4 6-3, incasand si un cec de 220. 000 de euro pentru biletul de sferturi. Un prim set in care ambele jucatoare au calcat ca pe oua, sa nu greseasca, a fost castigat de Halep care si-a aratat stofa de campioana plusand cu un break exact la final. Mansa a doua a fost castigata fara mari probleme, gratie unui break in plus, iar romanca a fost mult mai in control. Halep este in sferturi si va juca impotriva Svetlanei Kuznetsova. A fost o partida grea, dominata de Halep, care si-a tinut conditia fizica pentru fazele superioare, un lucru cu care de exemplu Maria Sharapova nu se poate lauda. Initial s-a spus ca Halep va juca marti, insa meciul va avea loc miercuri, s-a confirmat luni seara, ceea ce trebuie sa corectam si noi.

Simona Halep o bate pe Serena 2 si merge in sferturi la Roland Garros. Corectie: Joaca miercuri

Simona Halep i-a dat luni lectia de tenis pe care o anticipam americancei Sloane Stephens, 6-4 6-3. Un prim set in care ambele jucatoare au calcat ca pe oua, sa nu greseasca, a fost castigat de Halep care si-a aratat stofa de campioana plusand cu un break exact la final. Mansa a doua a fost castigata fara mari probleme, gratie unui singur break, dar romanca a fost mult mai in control. Halep este in sferturi si va juca impotriva castigatoarei dintre Kuznetsova si Safarova, meci care se joaca diseara. A fost o partida grea, dar dominata de Halep, care si-a tinut conditia fizica pentru fazele superioare, un lucru cu care de exemplu Maria Sharapova nu se poate lauda. Initial s-a spus ca Halep va juca marti, insa meciul va avea loc miercuri, s-a confirmat luni seara, ceea ce trebuie sa corectam si noi.

Simona Halep o bate pe Serena 2 si merge in sferturi la Roland Garros. Joaca marti

Simona Halep i-a dat luni lectia de tenis pe care o anticipam americancei Sloane Stephens, pe care a invins-o cu 6-4 6-3. Un prim set in care ambele jucatoare au calcat ca pe oua, sa nu greseasca, a fost castigat de Halep care si-a aratat stofa de campioana plusand cu un break exact la final. Mansa a doua a fost castigata fara mari probleme, gratie unui singur break, dar romanca a fost mult mai in control. Halep este in sferturi, acolo unde joaca la o zi distanta, maine marti), contra castigatoarei dintre Kuznetsova si Safarova, meci care se joaca diseara. A fost o partida grea, dar dominata de Halep, care si-a tinut conditia fizica pentru fazele superioare, un lucru cu care de exemplu Maria Sharapova nu se poate lauda.

Mats Wilander, fost numar 1 in tenisul mondial masculin: Simona Halep e versiunea feminina a lui Djokovici, nu este nici o limita pentru ea

Fostul mare jucator de tenis Mats Wilander, in prezent analist la Eurosport, a comparat-o pe Simona Halep cu sirbul Novak Djokovici, actual numar 2 in clasamentul ATP, dupa calificarea de miercuri a romancei in semifinalele Roland Garros: Simona este versiunea feminina a lui Novak Djokovici. Joaca foarte bine pe toate suprafetele, are mare incredere in fortele proprii. Ramine prezenta, vrea sa cistige fiecare meci. Nu vad nici o limita pentru ea, a spus Mats Wilander, potrivit GSP.

Partida Simona Halep - Svetlana Kuznetova de la Roland Garros a fost reprogramata pentru ora 17:30 din cauza ploii

Sansa Simonei Halep de a se califica in premiera in semifinalele de la Roland Garros este reprogramata de organizatorii French Open. Parisul se confrunta miercuri cu ploi, iar partida dintre Simona Halep si.

Antititlul zilei: Ghinion pentru SIMONA HALEP la Roland Garros! Ce s-a intamplat pe teren!

Simona Halep se vinde bine in aceste zile pe siteurile care dau teapa. Dupa anuntul de zilele trecute despre Simona Halep, acum jucatoarea noastra este anuntata ca are ghinion, iar ceva s-a intamplat pe teren.

Simona Halep, de la eliminare in primul tur la semifinalele Roland Garros

Simona Halep a fost eliminata in 2013 in primul tur la Roland Garros, iar acum este in semifinale.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )