Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mircea Badea, despre Traian Basescu: E campion mondial la tupeu

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, despre Traian Basescu: E campion mondial la tupeu

Mircea Badea a apreciat, miercuri, ca presedintele Traian Basescu este campion la tupeu, dupa ce seful statului a spus la sedinta SRI de astazi ca nu va folosi in scop personal informatiile pe care le detine,. continuă pe Antena3

Strategia Liderului Opozitiei, Traian Basescu

Indiferent da parerea pe care romanii o au despre Traian Basescu, nu pot sa nu-l considere inteligent si calculat. Chiar si cei care il urasc sau il dispretuiesc, ii accepta ingeniozitatea si abilitatea politica. Un om care a luptat toata viata pentru putere stie ca nu va putea renunta la aceasta aspiratie nici dupa ce mandatul i se va fi terminat. Ce face in acest sens?.

Mircea Badea: Fiica presedintelui nu exista. Daca nu era fata lui Basescu, probabil vindea la un aprozar

Mircea Badea a vorbit in cadrul editiei de marti a emisiunii in Gura Presei despre Comisia Nana si despre cum au inteles parlamentarii sa-si desfasoare ancheta in cazul mosiei cumparate de familia.

Mircea Badea: Duduia EBA este absolut fabuloasa

Cum se numesc barbatii din PMP? Pampiti? Poa sa fie si pampisti. Pampalai sunt in toate partidele a spus Mircea Badea, luni, in cadrul emisiunii Sinteza zilei. Realizatorul Antena 3 a vorbit despre.

Mircea Badea: De ce nu a reusit USL-ul sa-l schimbe pe Horia Georgescu de la ANI?

De ce nu a reusit USL-ul asta sa-l schimbe pe Horia Georgescu de la ANI? Poate ca nici nu si-a propus. Dar aceasta forma de viata nu poate fi schimbata? a intrebat, miercuri, Mircea Badea. intrebarea i-a.

Mircea Badea: Mi-e foarte greu sa cred ca EBa a strans 100.000 de semnaturi reale

Mircea Badea a declarat ca este increzator in faptul ca Mircea Diaconu va reusi sa stranga 100. 000 de semnaturi pentru a putea participa la alegerile europarlamentare. Cred ca se vor strange 100. 000 de.

VIDEO Cum injura Ciuvica la ordinele lui Mircea Badea

Un regizor de emisie de la Antena 3 a aratat din greseala, marti seara, cum merg lucrurile la acest post de televiziune atunci cand invitatii din studio nu se asteapta sa fie filmati. Protagonistii secventei sunt Mircea Badea si Mugur Ciuvica.

Mircea Badea: Cum se numesc barbatii din partidul PMP? Mie mi s-ar parea corect pampiti

In timpul interventiei sale zilnice din cadrul emisiunii 100 de minute, de la Antena 3, Mircea Badea a ridicat o problema importanta: cum se numesc membrii partidului PMP?Cum se numesc barbatii din partidul PM.

FOTOGALERIE Traian Basescu, discutii cu Barack Obama si Serghei Lavrov, in marja Summitul Securitatii Nucleare de la Haga

Presedintele Traian Basescu a avut luni o discutie cu omologul sau american, Barack Obama, in marja Summitul Securitatii Nucleare de la Haga, potrivit unor fotografii postate pe site-ul Administratiei Prezidentiale. In acest moment nu exista informatii despre subiectul discutiei dintre cei doi si nici durata intrevederii. In alte imagini, publicate ulterior de presidency. ro, Traian Basescu apare discutind cu ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov.

Traian Basescu: SRI s-a depolitizat si are incredere de 50%, toti politicienii si-ar dori un asemenea nivel de incredere

Presedintele Traian Basescu s-a aflat, miercuri, la bilantulSRI, ocazie cu care a vorbit despre evolutia extrem de importanta a Serviciului, de la emblema fostei Securitati la un serviciu extrem de important.

Ce au discutat la telefon Joe Biden si Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a avut o convorbire telefonica, marti, cu vicepresedintele american Joe Biden, anunta Casa Alba intr-un comunicat, precizand ca cei doi au discutat despre tensiunile din Ucraina si din regiune, ca urmare a actiunilor militare ale Rusiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2103 seconds )