Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea: De ce nu a reusit USL-ul sa-l schimbe pe Horia Georgescu de la ANI?

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: De ce nu a reusit USL-ul sa-l schimbe pe Horia Georgescu de la ANI?

De ce nu a reusit USL-ul asta sa-l schimbe pe Horia Georgescu de la ANI? Poate ca nici nu si-a propus. Dar aceasta forma de viata nu poate fi schimbata? a intrebat, miercuri, Mircea Badea. intrebarea i-a. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Mi-e foarte greu sa cred ca EBa a strans 100.000 de semnaturi reale

Mircea Badea a declarat ca este increzator in faptul ca Mircea Diaconu va reusi sa stranga 100. 000 de semnaturi pentru a putea participa la alegerile europarlamentare. Cred ca se vor strange 100. 000 de.

Mircea Badea, despre Traian Basescu: E campion mondial la tupeu

Mircea Badea a apreciat, miercuri, ca presedintele Traian Basescu este campion la tupeu, dupa ce seful statului a spus la sedinta SRI de astazi ca nu va folosi in scop personal informatiile pe care le detine,.

VIDEO Cum injura Ciuvica la ordinele lui Mircea Badea

Un regizor de emisie de la Antena 3 a aratat din greseala, marti seara, cum merg lucrurile la acest post de televiziune atunci cand invitatii din studio nu se asteapta sa fie filmati. Protagonistii secventei sunt Mircea Badea si Mugur Ciuvica.

Mircea Badea: Fiica presedintelui nu exista. Daca nu era fata lui Basescu, probabil vindea la un aprozar

Mircea Badea a vorbit in cadrul editiei de marti a emisiunii in Gura Presei despre Comisia Nana si despre cum au inteles parlamentarii sa-si desfasoare ancheta in cazul mosiei cumparate de familia.

Mircea Badea: Cum se numesc barbatii din partidul PMP? Mie mi s-ar parea corect pampiti

In timpul interventiei sale zilnice din cadrul emisiunii 100 de minute, de la Antena 3, Mircea Badea a ridicat o problema importanta: cum se numesc membrii partidului PMP?Cum se numesc barbatii din partidul PM.

Mircea Badea: Duduia EBA este absolut fabuloasa

Cum se numesc barbatii din PMP? Pampiti? Poa sa fie si pampisti. Pampalai sunt in toate partidele a spus Mircea Badea, luni, in cadrul emisiunii Sinteza zilei. Realizatorul Antena 3 a vorbit despre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )