Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: SRI s-a depolitizat si are incredere de 50%, toti politicienii si-ar dori un asemenea nivel de incredere

B1 B1,
Traian Basescu: SRI s-a depolitizat si are incredere de 50%, toti politicienii si-ar dori un asemenea nivel de incredere

Presedintele Traian Basescu s-a aflat, miercuri, la bilantulSRI, ocazie cu care a vorbit despre evolutia extrem de importanta a Serviciului, de la emblema fostei Securitati la un serviciu extrem de important. continuă pe B1

Traian Basescu: Performanta SRI, exemplu de urmat pentru celelalte institutii ale statului

Romania are un serviciu de informatii performant, care si-a atins toate obiectivele, a declarat presedintele Traian Basescu, miercuri, la prezentarea bilantului pe anul 2013 a Serviciului Roman de Informatii.

SRI, la 24 de ani alaturi de Traian Basescu. Serviciul isi prezinta astazi bilantul pe 2013

Serviciul Roman de Informatii SRI) isi prezinta miercuri bilantul pentru anul trecut, in pezenta presedintelui Traian Basescu. Totodata, SRI aniverseaza astazi 24 de ani de la infiintare.

SRI isi prezinta, miercuri, bilantul, in prezenta lui Traian Basescu.

Serviciul Roman de Informatii SRI) isi prezinta, miercuri, bilantul pentru 2013, relateaza Mediafax. La eveniment va participa si presedintele Traian Basescu. Bilantul SRI se va incheia cu declaratii de presa, in jurul orei 12. 00, la sediul Serviciului, a mentionat sursa citata. SRI aniverseaza miercuri 24 de ani de existenta. Citeste si: Trei romani se afla in top 10 hackeri specializati in criminalitate cibernetica Astfel, in programul public al sefului statului pentru ziua de miercuri .

Ultimul bilant al SRI cu Traian Basescu la comanda

Serviciul Roman de Informatii a prezentat, ieri, raportul de activitate pe anul 2013. Prezent la eveniment, Traian Basescu a subliniat ca SRI trebuie sa fie mai activ pe contraspionaj.

Traian Basescu l-a inaintat in grad pe adjunctul sefului SRI, Florian Coldea

Presedintele Traian Basescu l-a inaintat in grad pe Florian Coldea, prim-adjunctul directorului Serviciului Roman de Informatii, pe lista decretelor de avansare semnate de seful statului figurand si chestorul sef de politie Petre Toba, se arata intr-un comunicat de presa al Administratiei Prezidentiale.

Mircea Badea, despre Traian Basescu: E campion mondial la tupeu

Mircea Badea a apreciat, miercuri, ca presedintele Traian Basescu este campion la tupeu, dupa ce seful statului a spus la sedinta SRI de astazi ca nu va folosi in scop personal informatiile pe care le detine,.

Dan Sova vrea o confruntare cu Traian Basescu, insa in momentul cand actualul lider de la Cotroceni nu va mai fi presedinte

Ministrul Transporturilor, Dan Sova, a comentat marti seara, in cadrul unei emisiuni a Digi 24, ultimele aparitii publice ale presedintelui Romaniei si sustinerea pe care liderul statului a afirmat ca o are pentru Fundatia Miscarea Populara si PMP, afirmand ca doreste o confruntare cu Traian Basescu dupa ce acesta nu va fi in functia actuala.

Traian Basescu va participa la summitul pentru Securitate Nucleara

Presedintele Traian Basescu va participa la summitul pentru Securitate Nucleara, ce are loc, astazi si maine la Haga. impreuna cu lideri din alte 52 de tari, printre care si Barack Obama, vor dezbate teme de.

FOTOGALERIE Traian Basescu, discutii cu Barack Obama si Serghei Lavrov, in marja Summitul Securitatii Nucleare de la Haga

Presedintele Traian Basescu a avut luni o discutie cu omologul sau american, Barack Obama, in marja Summitul Securitatii Nucleare de la Haga, potrivit unor fotografii postate pe site-ul Administratiei Prezidentiale. In acest moment nu exista informatii despre subiectul discutiei dintre cei doi si nici durata intrevederii. In alte imagini, publicate ulterior de presidency. ro, Traian Basescu apare discutind cu ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov.

Traian Basescu ii cere din nou lui Victor Ponta sa renunte la cresterea anuntata a accizei la carburant

Presedintele Traian Basescu i-a adresat, marti, o scrisoare premierului Victor Ponta in care ii cere sa renunte la aplicarea masurii de crestere a accizei la carburant. Seful statului spune ca bugetul.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )