Libnet.ro
UNICEF

21:16

Ce au discutat la telefon Joe Biden si Traian Basescu

Hotnews Hotnews,
 Ce au discutat la telefon Joe Biden si Traian Basescu

Presedintele Traian Basescu a avut o convorbire telefonica, marti, cu vicepresedintele american Joe Biden, anunta Casa Alba intr-un comunicat, precizand ca cei doi au discutat despre tensiunile din Ucraina si din regiune, ca urmare a actiunilor militare ale Rusiei. continuă pe Hotnews

FOTOGALERIE Traian Basescu, discutii cu Barack Obama si Serghei Lavrov, in marja Summitul Securitatii Nucleare de la Haga

Presedintele Traian Basescu a avut luni o discutie cu omologul sau american, Barack Obama, in marja Summitul Securitatii Nucleare de la Haga, potrivit unor fotografii postate pe site-ul Administratiei Prezidentiale. In acest moment nu exista informatii despre subiectul discutiei dintre cei doi si nici durata intrevederii. In alte imagini, publicate ulterior de presidency. ro, Traian Basescu apare discutind cu ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov.

Presedintele Basescu a discutat cu vicepresedintele american Joe Biden despre situatia din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a discutat telefonic cu vicepresedintele american Joe Biden, subiectul conversatiei fiind situatia din Ucraina si sanctiunile pe care si le-a atras Rusia. Presedintele roman a.

Traian Basescu a discutat cu Barack Obama la Summitul Securitatii Nucleare de la Haga (FOTO)

Presedintele Traian Basescu a discutat, luni, pentru cateva minute, cu omologul sau american, Barack Obama, in cadrul Summitului SecuritatiiNucleare de la Haga. Seful statului participa la Haga, la Se.

Traian Basescu a discutat cu Barack Obama si Serghei Lavrov la Summitul Securitatii Nucleare de la Haga (FOTO)

Presedintele Traian Basescu a discutat, luni, pentru cateva minute, cu omologul sau american, Barack Obama, in cadrul Summitului SecuritatiiNucleare de la Haga. Seful statului participa la Haga, la Se.

Traian Basescu, dupa Summit-ul de la Haga: Romania a avut un set de angajamente si le-a indeplinit pe toate

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, dupa Summit-ul Securitatii Nucleare de la Haga, ca Romania si-a indeplinit toate angajamentele asumate la intalnirea precedenta de la Seul. Stire in curs de.

FOTO Dialog intre Traian Basescu si Barack Obama, la Summitul Securitatii Nucleare de la Haga

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, luni, cu omologul sau american, presedintele Barack Obama, inainte de inceperea Summitului Securitatii Nucleare de la Haga, Olanda.

Traian Basescu face declaratii de presa la Summitul Securitatii Nucleare de la Haga

Presedintele Traian Basescu face declaratii de presa la Summitul de Securitate Nucleara de la Haga. Ieri, presedintele s-a intalnit cu Barack Obama si Serghei Lavrov, iar astazi a vorbit la sesiunea plenara.

Traian Basescu: Reprezentantii PMP vor intelege mai bine ce vreau de la acest patid.

Presedintele Traian Basescu a afirmat, sambata, inaintea dezbaterii FundaTiei Miscarea Populara, ca spera ca prin prezenta sa, reprezentantii Miscarii Populare vor intelege ce isi doreste de la acest partid. Reprezentantii PMP vor intelege mai bine ce vreau de la acest patid pe care il construim acum, a declarat presedintele inaintea dezbaterii. Citeste si Preda o vrea pe EBA pe lista PMPSeful statului le-a tranmis si un mesaj membrilor PMP. Sa fie sinceri cand vorbesc de statul de drept ca .

Traian Basescu: Acum vrem cu China, vrem cu SUA, ajungem sa ne incurcam si cream confuzie

Presedintele Traian Basescu a afirmat, in cadrul conferintei de presa sustinute la Haga in marja Summitului Securitatii Nucleare, ca abordarile sale traditionale legate de parteneriatul cu SUA nu s-au schimbat, afirmand ca acesta este de neinlocuit si evocand o apropiere de Est si Asia, pe care a criticat-o. ) De parteneriatul strategic cu SUA, care nu imbraca doar securitatea militara, ci si aspectele dezvotlarii economiei romanesti, numai ca acum ne incurcam, cream confuzie, vrem cu China, vrem cu SUA? Ma indoiesc ca SUA nu pot dezvolta programe IT sau de telefonie in Romania, de ce trebuie sa ne vulnerabilizam, a spus Basescu.

Traian Basescu: Acum vrem cu China, vrem cu SUA, ajungem sa ne incurcam si cream confuzie. Parteneriatul strategic cu SUA e de neinlocuit pentru securitatea Romaniei

Presedintele Traian Basescu a afirmat, in cadrul conferintei de presa sustinute la Haga in marja Summitului Securitatii Nucleare, ca abordarile sale traditionale legate de parteneriatul cu SUA nu s-au schimbat, afirmand ca acesta este de neinlocuit si evocand o apropiere de Est si Asia, pe care a criticat-o. ) De parteneriatul strategic cu SUA, care nu imbraca doar securitatea militara, ci si aspectele dezvoltarii economiei romanesti, numai ca acum ne incurcam, cream confuzie, vrem cu China, vrem cu SUA? Ma indoiesc ca SUA nu pot dezvolta programe IT sau de telefonie in Romania, de ce trebuie sa ne vulnerabilizam, a spus Basescu.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )