Libnet.ro
UNICEF

13:30

Mircea Badea si Felix Rache, provocari cu galeata adaptate pentru Basescu, Udrea si Antonescu

Antena3 Antena3,
Mircea Badea si Felix Rache, provocari cu galeata adaptate pentru Basescu, Udrea si Antonescu

Mircea Badea a prezentat, in editia de miercuri seara a emisiunii in gura presei, trei provocari ALS Galeata cu gheata, adaptate personajelor Traian Basescu, Elena Udrea si Crin Antonescu. Am filmat cu. continuă pe Antena3

Mircea Badea ataca vedetele trustului Intact pe Facebook: Am tot asteptat de la marile vedete ale trustului o reactie, fie ea si minima, in legatura cu abuzul la care a fost supus Dan Voiculescu. Nimic, nimic, nimic

Mircea Badea isi critica, pe Facebook, colegii din trustul Intact care nu au avut o reactie, fie ea si minima, la ceea ce realizatorul tv numeste abuzul la care a fost supus Dan Voiculescu: Am tot asteptat de la marile vedete ale trustului Intact, si de data asta nu ma refer la Antena3, la o reactie, fie ea si minima, fie doar pe net, in legatura cu abuzul la care a fost supus Dan Voiculescu. Nimic. Nimic, nimic. Cred ca am asteptat destul: nici nu va mai veni. Ele, vedetele, foarte active altfel, mai cu seama in mediul virtual, isi manifestau sensibilitatea reactionara in legatura cu tot felul de nimicuri zilnice care pentru ele pareau a avea, in mod ostentativ chiar, o importanta deosebita, a scris Mircea Badea pe pagina de Facebook Mircea Badea chiar el.

Mircea Badea, suparat pe colegii sai pentru lipsa de reactie in cazul ICA: Voi vedeti-va de vacantele din care postati apusuri

Intai s-a suparat pe romanii care nu ieseau in strada, acum pe colegii sai. Este vorba despre Mircea Badea, care nu stie ce sa mai faca pentru a-l apara pe Dan Voiculescu. Asa ca acum a rabufnit pe.

Mircea Badea critica vedetele trustului Intact: Am tot asteptat o reactie, fie ea si minima, in legatura cu abuzul la care a fost supus Dan Voiculescu

Mircea Badea critica vedetele trustului Intact pentru ca nu au reactionat in legatura cu abuzul la care a fost supus Dan Voiculescu, scrie HotNews. com.

Mircea Badea: Eu nu platesc chirie la stat. Nu mai intru in studio cata vreme cladirea e a statului

Mircea Badea a explicat motivul pentru care realizeaza emisiunea in gura presei din fasa sediului Antenelor. Suntem aici in fata Antenei, intrucat eu nu mai intru in studioul ala cata vreme cladirea este.

Mircea Badea: Am o propunere sa plec din televiziune

Face performanta doar cu o masa si un scaun. Aceasta este caracterizarea facuta lui Mircea Badea de catre Valerii Moraru, noul patron al Rapidului, care ar vrea ca antrenor pe cineva de profilul realizatorului.

Mircea Badea: Cristian Diaconescu este penibilul total

Mircea Badea a comentat, luni, schimbarea candidatului la prezidentiale din partea PMP, acolo unde Elena Udrea a fost nominalizata, desi initial fusese propus Cristian Diaconescu. Om mai penibil ca ala, am vazut.

Mircea Badea, despre ancheta DNA la Gala Bute

Mircea Badea a comentat, luni, in cadrul emisiunii in Gura Presei, o serie de informatii aparute in presa, care vizeaza modul in care se desfasoara ancheta in dosarul Gala Bute, in ceea ce o priveste pe.

Stenograme cu fiul lui Mircea Badea

Mircea Badea a prezentat, in editia de duminica seara a emisiunii in Gura Presei, o inregistrare audio cu fiul sau. Gangureste fix ca un lup. ) L-am interceptat, ca nu mai pot sa spun ca l-am.

Mircea Badea, despre Monica Macovei: Mie mi se pare ca seamana putin cu Nelson Mandela. La fata

Mircea a comentat afirmatiile lui Monica Macovei, care a spus ca seamana in foarte multe privinte cu fostul presedinte sud-african. Astazi, doamna Monica Macovei, procuror comunist, persoana absolut odioasa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1977 seconds )