Libnet.ro
UNICEF

17:45

Mircea Badea: Am incercat sa scapam fata de la viol, dar ne-am dat seama ca de fapt ea il iubeste

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Am incercat sa scapam fata de la viol, dar ne-am dat seama ca de fapt ea il iubeste

Premierul Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC la prezidentiale, a declarat, dupa publicarea rezultatelor exit-poll-urilor, ca l-a sunat si felicitat pe contracandidatul sau, Klaus Iohannis, pentru castigarea. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Domnul Iohannis pare ca nu pricepe. Este ecranat, are un zid in fata si informatia se respinge

Mircea Badea a comentat, in emisiunea in gura presei, dezbaterile electorale de marti si miercuri seara dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis, pe care le-a catalogat obositoare si.

Mircea Badea: Sa stea linistit domnul Antonescu, i-am anulat votul

Mircea Badea, care initial nu voia sa voteze in turul II, a ajuns totusi la urme, in aceasta seara. Realizatorul Antena 3 a fost pana la urma determinat sa-si exprime optiunea de Crin Antonescu, care si el.

Mircea Badea: Formal, absolut formal, asta e ziua in care Traian Basescu nu va mai fi presedinte, dar vom scapa de el daca formalitatea este cea corecta, cea legala

Vom scapa de Basescu daca formalitatea este cea corecta a afirmat Mircea Badea, duminica, in studioul Antenei 3. Realizatorul emisiunii in Gura Presei crede ca votul de astazi este unul formal, in sensul.

Mircea Badea: Sunt foarte bucuros ca nu vine Iohannis la Antena 3, am ajuns la limita suportabilitatii

Mircea Badea se bucura ca Iohannis nu va veni in aceasta seara la Antena 3, la o noua confruntare electorala cu Victor Ponta, explicand ca a ajuns la limita supotabilitatii dupa cele doua dezbateri.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )