Libnet.ro
UNICEF

23:30

Mircea Badea: Ce am inteles eu din meciul Lazio - FCSB

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Ce am inteles eu din meciul Lazio - FCSB

Mircea Badea a ironizat, in editia de joi a emisiunii in gura presei, jucatorii echipei FCSB, dupa infrangerea suferita in fata italienlor de la Lazio Roma. Echipa lui Becali a incasat 5 goluri, dar a reu. continuă pe Antena3

Cristiano Bergodi, inainte de meciul Lazio vs FCSB: Lazio are valoare pentru a reusi calificarea, dar trebuie sa joace cu cea mai buna formatie a sa. FCSB se pricepe sa traga de timp'

Cristiano Bergodi, fost antrenor al echipei Steaua, a vorbit despre returul dintre Lazio si FCSB, din 16-imile Europa League. Vicecampioana Romaniei a castigat confruntarea de pe Arena Nationala scor 1-0), rezultatul fiind unul neasteptat pentru tehnicianul italian. Bergodi este de parere ca Lazio poate reusi calificarea in optimile competitiei, dar are nevoie sa joace cu cea mai buna formatie a sa. FCSB e o echipa buna si se pricepe sa traga de timp', a subliniat italianul.

FOTO VIDEO Reportaj de atmosfera de la Roma: meciul Lazio - Steaua a strans romanii din Italia sub aceeasi umbrela

Podul DucaDAosta care traverseaza raul Tibru si duce la Stadionul Olimpic s-a imbracat joi dupa amiaza in culorile ros-albastre. Aproape 5000 de romani l-au traversat pe o ploaie torentiala pentru a asista la meciul Lazio Steaua Bucuresti. Cifrele au dezamagit asteptarile, dar pasiunea a fost dubla, scrie Anca Petre din Roma.

Mircea Badea: Problema in Romania nu este strict Kovesi

Mircea Badea a spus, in editia de joi a emisiunii in gura presei, ca problema in Romania nu este strict Kovesi. Daca de maine ar schimba-o pe Kovesi cu Movesi ce tare ar fi. Nu! Sa nu ne pacalim. Eu nu.

Mircea Badea, despre jurnalistii de la conferinta lui Tudorel Toader: JAVRE SECURISTE!

Mircea Badea s-a dezlantuit la adresa jurnalistilor care l-au luat la intrebari pe ministrul Justitiei, la conferinta privind revocarea sefei DNA, Laura Kovesi. Realizatorul Antenei 3 i-a numit pe acestia.

Mircea Badea: Am dat-o in judecata pe Laura Codruta Kovesi

Mircea Badea a povestit, miercuri, la in gura presei cum a descurs si care a fost deznodamantul procesului in care a dat-o in judecata pe Laura Codruta.

in premiera la TV, Mircea Badea spune bancul cu geto-dacii

Mircea Badea a comentat, pe pasa de la Sinteza zilei, gafa colosala facuta de mascatii care au intrat din greseala peste un profesor din Bucuresti si familia sa. Oamenii legii nu ar putea sa caute oamenii.

Lazio - FCSB 5-1. Conturul unui dezatru de proportii

FCSB intalneste Lazio, in mansa retur a 16-imilor Ligii Europa, a inceput, joi seara, la Roma.

FOTO Europa League: Lazio - FCSB 5-1! Umilinta totala la Roma pentru echipa lui Nicolae Dica

In saisprezecimile de finala ale Europa League, Lazio a distrus-o pe FCSB la Roma, scor 5-1, intrcand fara emotii infrangerea din tur.

Avancronica meciului Lazio FCSB. Stelistii cauta primul gol in Italia

FCSB isi joaca joi seara calificarea in optimile Europa League in deplasare cu Lazio la adapostul avantajului fragil din tur, scor 1-0.

Pariati pe Lazio - FCSB

FCSB are o cota uriasa la obtinerea unui rezultat pozitiv pe Olimpico in returul cu Lazio. Intrati in aceasta pagina pentru a vedea care toate ofertele meciului de pe Olimpico.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )