Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mircea Badea: M-am linistit. Ne apara Bichir daca mai zice nasoale Basescu de Putin

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: M-am linistit. Ne apara Bichir daca mai zice nasoale Basescu de Putin

Mircea Badea a comentat, in pasa de miercuri a emisiunii in gura presei cu Sinteza zilei, stirea potrivit careia Florian Bichir, unu cu tacalie care o ardea pe la Acces Direct, a fost decorat de MApN, in. continuă pe Antena3

Mircea Badea, despre radierea lui Macovei din PDL: Radierea n-are legatura cu programul Rabla

Mircea Badea a comentat cu umor explicatia declaratia Monicai Macovei facuta atunci cand a demisionat din PDL, potrivit careia nu a vrut sa stea sa fie radiata din partid. Sa fie radiata din partid? Si.

Mircea Badea a prezentat inregistrarea integrala cu motociclistii, dupa ce pe net a aparut un clip trunchiat

Mircea Badea a prezentat duminica seara, la Antena 3, minutele LIPSA dininregistrarea cu motociclistii care au venit joi seara la sediul televiziunii - incercand sa bruieze emisiunea in gura presei -.

Mircea Badea, in ring cu motociclistul care l-a provocat. Narcisa Iorga, membru CNA: Poate transmiteti si in direct. Editie speciala, audienta maxima

Narcisa Iorga, membru al Consiliului National al Audiovizualului CNA), ii dedica lui Mircea Badea un articol pe blogul personal in care ii explica de ce nu este OK sa se intalneasca in ring cu motociclistul care l-a provocat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1939 seconds )