Libnet.ro
UNICEF

14:00

Mircea Badea nu a mai rezistat. Jurnalistul a iesit in strada, la PROTESTELE DE LA COTROCENI (FOTO)

B1 B1,
Mircea Badea nu a mai rezistat. Jurnalistul a iesit in strada, la PROTESTELE DE LA COTROCENI (FOTO)

Mircea Badea a iesit in strada, marti seara, alaturi de protestatarii de la Palatul Cotroceni, la fel cum a facut si in ziua precedenta. Acesta s-a intors din Statele Unite si s-a alat. continuă pe B1

Carmen Bruma, amenintata cu moartea din cauza lui Mircea Badea!

Carmen Bruma, iubita omului de televiziunea Mircea Badea primeste tot mai frecvent amenintari din partea protestatarilor, care au iesit in ultimele zile in strada cerand Guvernului Grindeanu sa.

Pagina de Facebook a lui Mircea Badea a fost suspendata

Pagina de Facebook a lui Mircea Badea a fost suspendata sambata noaptea. Cine incearca sa intre pe pagina realizatorului Antenei 3 gasea mesajul Sorry, this content isn't available right now. Nu e clar in acest moment daca decizia apartine lui Badea sau este luata de Facebook, in urma numeroaselor sesizari trimise de utilizatori privind limbajul lui Badea si informatiile presupus false postate de acesta.

Teo Trandafir se disociaza de Mircea Badea: S-a transformat intr-o unealta a propagandei banditilor!

Atitudinea lui Mircea Badea vizavi de proteste au scos-o din minti pana si pe Teo Trandafir, prietena sa de o viata. intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ea si-a exprimat regretul ca Badea si-a v.

Efectul Protestelor: Dupa Gabriela Firea si Mircea Badea si-a inchis pagina de Facebook

Realizatorul Antena 3, Mircea Badea si-a inchis pagina de facebook, dupa ce, in ultima perioada, a fost raportat masiv pentru numeroase postari jignitoare la adresa protestatarilor din Piata.

Mircea Badea urmeaza exemplul Gabrielei Firea, dar face aceeasi greseala ca primarul general. Ce comentarii si injurii au ramas pe contul lui de Twitter @lupulalbastru1

Realizatorul TV Mircea Badea a luat exemplul primarului general Gabriela Firea si si-a inchis, duminica seara, contul de Facebook .

Vlad Mixich, despre protestul de la Cotroceni: Mircea Badea repeta obsesiv sunt si multi tineri. E in stare sa te convinga ca afara este noapte in toiul unei zile innorate

Vlad Mixich, fost jurnalist si vicepresedinte al Agentiei Nationale a Medicamentului in timpul mandatului lui Vlad Voiculescu, critica, intr-o postare pe Facebook, felul in care a prezentat Mircea.

UPDATE// Teo Trandafir se disociaza de Mircea Badea: S-a transformat intr-o unealta a propagandei banditilor! Informatia a venit dupa un fals realizat de un blogger

UPDATE:Declaratia conform careia Teo Trandafir se dezice de Mircea Baldea nu se verifica. Aceasta a venit dupa un print screen realizat de catre un blogger care s-a dovedit a fi un fals, pe pagina de Facebook .

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )