Libnet.ro
UNICEF

06:15

Mircea Badea: A nascut EBa si Traian Basescu a fost la spital si s-au facut talk show-uri despre asta, ca si cum ar fi fost un subiect de dezbatere

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: A nascut EBa si Traian Basescu a fost la spital si s-au facut talk show-uri despre asta, ca si cum ar fi fost un subiect de dezbatere

Mircea Badea a vorbit, in editia de duminica a emisiunii in Gura Presei, despre modul in care au tratat anumite televiziuni subiectul nasterii nepoatei lui Traian Basescu. Se nasc zilnic foarte multi. continuă pe Antena3

Elena Basescu a nascut: Cum o cheama pe nepoata lui Traian Basescu.

Nepoata presedintelui Traian Basescu s-a nascut sambata noaptea, la Spitalul Universitar, in jurul orei 03. 30, conform Realitatea TV. Pe fiica Elenei Basescu o va chema, cel mai probabil, Maria Sofia, dupa ce, anterior, s-au vehiculat numele Maria si Raisa Sofia. Citeste si Fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu, a NASCUT o fetita Feitta cantareste aproximativ 2,7 kilograme. Elena Basescu a nascut prin cezariana. Primul copil al Elenei si, in acelasi timp, .

Traian Basescu, in vizita la fiica si NEPOATA sa.

Presedintele Traian Basescu a ajuns la Spitalul Universitar din Bucuresti, acolo unde fiica sa Elena a nascut o fetita in aceasta dimineata. Sunt fericit, au fost singurele cuvinte pe care le-a spus seful statului jurnalistilor, inainte de a intra in unitatea medicala. Doctorii l-au intampinat pe Traian Basescu cu flori. Mai multe detalii: Elena Basescu a NASCUT o fetita.

Traian Basescu a devenit bunic! Elena Basescu a nascut o fetita, prin cezariana

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, a nascut o fetita, prin cezariana. Fetita va purta numele de Sofia Raisa. Copilul are 2,7 kilograme si, in acest moment, este in stare.

A aparut prima fotografie cu presedintele Traian Basescu si nepoata acestuia (FOTO)

Pe site-urile de socializare a aparut deja prima fotografie cu presedintele Traian Basescu si nepotica acestuia, fiica Eelenei Basescu, relateaza B1 TV. Eelena Basescu a nascut, sambata noapte, o fetit.

Traian Basescu, despre nepotica sa: Seamana sigur cu mine

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, la iesirea de la Spitalul Universitar, ca nepotica sa a primit nota 9 la nastere, in ciuda faptului ca s-a nascut prematur. intrebat cu cine seamna fetita, Basescu a raspuns: Seamana cu mine.

Bunicul Traian Basescu, despre nepotica sa: Seamana sigur cu mine

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, la iesirea de la Spitalul Universitar, ca nepotica sa a primit nota 9 la nastere, in ciuda faptului ca s-a nascut prematur. intrebat cu cine seamna fetita, Basescu a raspuns: Seamana cu mine.

Mircea Badea: Sunt clan mafiot organizat ca Al-Qaida? Interlopii din Romania mi s-au parut la gradinita, la grupa pregatitoare, fata de ce am vazut in Bulgaria

Mircea Badea a comentat in cadrul emisiunii in Gura Presei, informatii din rechizitoriul procurorilor care au afirmat ca gruparea Cordunenilor functiona dupa reguli de tip Al-Qaida. Auzi pentru ce au fost.

Mircea Badea: M-as fi asteptat in era asta tehnologica sa existe niste dovezi indubitabile privind folosirea armelor chimice in Siria

Mircea Badea a comentat in cadrul editiei de miercuri a emisiunii in gura presei pe marginea situatiei din Siria, acolo unde este posibila o interventie militara occidentala. Nu sunt extraordinar de.

Traian Basescu: Am primit nobilul titlu de bunic. Nepoata mea a primit nota 9

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, dupa ce a fost in vizita la Spitalul Universitar pentru a-si vedea fiica si nepotica, ca cea mica a primit nota 9 si ca este sanatoasa. Sunt bucuros.

Traian Basescu: Am primit nobilul titlu de bunic. Nepoata mea a primit nota 9 (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, dupa ce a fost in vizita la Spitalul Universitar pentru a-si vedea fiica si nepotica, ca cea mica a primit nota 9 si ca este sanatoasa. Sunt bucuros si.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )