Libnet.ro
UNICEF

07:15

Traian Basescu: Am primit nobilul titlu de bunic. Nepoata mea a primit nota 9

B1 B1,
Traian Basescu: Am primit nobilul titlu de bunic. Nepoata mea a primit nota 9

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, dupa ce a fost in vizita la Spitalul Universitar pentru a-si vedea fiica si nepotica, ca cea mica a primit nota 9 si ca este sanatoasa. Sunt bucuros. continuă pe B1

Traian Basescu: Am primit nobilul titlu de bunic. Nepoata mea a primit nota 9 (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, dupa ce a fost in vizita la Spitalul Universitar pentru a-si vedea fiica si nepotica, ca cea mica a primit nota 9 si ca este sanatoasa. Sunt bucuros si.

FOTO. Traian Basescu: Cu mine seamana, se vede, ca s-a grabit sa iasa!

Presedintele Traian Basescu a declarat, la iesirea de la Spitalul Universitar, unde si-a vizitat fiica si nepoata, ca este bucuros si ca acum a primit nobilul titlu de bunic. Sunt bucuros si eu.

VIDEO UPDATE Elena Basescu a nascut o fetita, prin cezariana, cu 3 saptamani inainte de termen. Traian Basescu: Am primit nobilul titlu de bunic

Fiica presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut sambata noapte, prin cezariana, o fetita de 2,700 kilograme, la Spitalul Universitar, informeaza stirileprotv. ro citand un comunicat de presa transmis de unitatea medicala. UPDATE 12:25 Presedintele Traian Basescu a declarat duminca, la plecarea de la Spitalul Universitar, ca atat fiica sa cat si nepotica sunt sanatoase, adaugand ca fetita a primit nota 9 la nastere. Seful statului a adaugat ca si-a vazut nepotica si ca a tinut-o in brate. Am primit nobilul titlu de bunic, a declarat presedintele.

Presedintele tarii, Traian Basescu, a devenit bunic: nepotica e sanatoasa

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la iesirea din Spitalul Universitar, unde fiica sa, Elena, a nascut o fetita, ca este bucuros ca a primit nobilul titlu de bunic, iar nepotica sa, despre care a spus, razand, ca seamana cu.

NASTERE ELENA BASESCU. Presedintele si-a cunoscut nepoata. ...

Presedintele Traian Basescu a postat pe contul sau oficial de Facebook prima imagine cu nepoata sa, Raisa, care s-a nascut azi noapte la Spitalul Universitar din Bucuresti. Traian Basescu, in vizita la fiica si NEPOATA sa Un bunic fericit. S-a nascut la exact un an de la nunta Elenei cu Bogdan, scrie langa fotografia in care seful statului o tine in brate pe fetita Elenei Basescu. Fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, Elena Basescu, a nascut, sambata noaptea, o fetita, transmit .

Traian Basescu a devenit bunic! Elena Basescu a nascut o fetita, prin cezariana

Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Traian Basescu, a nascut o fetita, prin cezariana. Fetita va purta numele de Sofia Raisa. Copilul are 2,7 kilograme si, in acest moment, este in stare.

Elena Basescu a nascut: Cum o cheama pe nepoata lui Traian Basescu.

Nepoata presedintelui Traian Basescu s-a nascut sambata noaptea, la Spitalul Universitar, in jurul orei 03. 30, conform Realitatea TV. Pe fiica Elenei Basescu o va chema, cel mai probabil, Maria Sofia, dupa ce, anterior, s-au vehiculat numele Maria si Raisa Sofia. Citeste si Fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu, a NASCUT o fetita Feitta cantareste aproximativ 2,7 kilograme. Elena Basescu a nascut prin cezariana. Primul copil al Elenei si, in acelasi timp, .

A aparut prima fotografie cu presedintele Traian Basescu si nepoata acestuia (FOTO)

Pe site-urile de socializare a aparut deja prima fotografie cu presedintele Traian Basescu si nepotica acestuia, fiica Eelenei Basescu, relateaza B1 TV. Eelena Basescu a nascut, sambata noapte, o fetit.

Traian Basescu a ajuns la Spitalul Universitar unde isi viziteaza fiica si nepoata

Presedintele Traian Basescu a ajuns, duminica, la Spitalul Universitar pentru a-si vizita fiica si nepoata, relateaza B1 TV. Sunt bucuros, a declarat presedintele la intratea in unitatea sanitara. La.

Traian Basescu, in vizita la fiica si NEPOATA sa.

Presedintele Traian Basescu a ajuns la Spitalul Universitar din Bucuresti, acolo unde fiica sa Elena a nascut o fetita in aceasta dimineata. Sunt fericit, au fost singurele cuvinte pe care le-a spus seful statului jurnalistilor, inainte de a intra in unitatea medicala. Doctorii l-au intampinat pe Traian Basescu cu flori. Mai multe detalii: Elena Basescu a NASCUT o fetita.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )