Libnet.ro
UNICEF

05:00

Mircea Badea: Omul de dreapta din Romania e de dreapta doar pana la bani

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Omul de dreapta din Romania e de dreapta doar pana la bani

Mircea Badea a comentat, miercuri, in cadrul emisiunii in Gura Presei, afirmatiile unui realizator TV, care a propus ajutoare de la stat pentru presa. El intr-adevar face parte din sandramaua media. Care. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Comicaria asta cu Dreapta Unita si-a gasit candidatul: Basica

Mircea Badea a declarat, in interventia de miercuri seara in emisiunea 100 de Minute, ca Bercea Basica, baiatul lui Bercea Mondial, ar putea sa candideze pentru Dreapta Unita. Eu cred ca asa-zisa Dreapt.

Mircea Badea: Antonescu este frustrat in legatura cu Iohannis

Mircea Badea a declarat, in cadrul editiei de marti seara a emisiunii in Gura Presei, ca Antonescu este frustrat in legatura cu Iohannis. in momentul de fata ma intereseaza foarte putin spre deloc.

Mircea Badea: Fratele presedintelui Romaniei a asistat la o ilegalitate. Statul ce face?

In cadrul editiei de luni a emisiunii Sinteza zilei, Mircea Badea a comentat noile dezvaluiri aparute in cazul de santaj in care este implicat Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu. Un lucru.

Mircea Badea: Am inteles ca Basescu are imunitate la orice. Dar se intinde si la frati?

Mircea Badea a comentat, in pasa emisiunii de duminica seara in gura presei, cu Sinteza zilei, pe marginea subiectului privind imunitatea presedintelui Traian Basescu. Am inteles ca Traian Basescu are.

Bombe chimice frumos colorate. Dulciuri care pot imbolnavi copiii, in magazinele din Romania

Dulciuri care provoaca sindromul ADHD, sindromul de hiperactivitate cu deficit de atentie, se gasesc cu usurinta in magazinele din Romania. Si putini sunt parintii care isi dau seama ca aditivii prezenti.

Angajatorii din Romania pot emite vouchere de vacanta

Camera Deputa and tilor a aprobat ieri, Proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 8/2009 privind acordarea voucherelor de vacanta, prin care angajatorii din Romania, atat in sectorul public cat and si cel privat, pot acorda vouchere de vacanta in limita a maxim sase salarii minime brute pe economie, transmite un comunicat remis redactiei.

Primul set de standarde de evaluare din Romania, de la 1 iulie

ANEVAR a elaborat primul set de standarde de evaluare adaptate pietei din Romania, acestea urmand sa devina obligatorii incepand cu data de 1 iulie 2014.

Antena 3, in continuare cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania

In luna mai, Antena 3 s-a impus inca o data ca lider in topul televiziunilor de stiri din Romania, peste 2. 000 de telespectatori urmarind cel putin un minut programele difuzate de postul nostru de stiri, pe.

PERICOL pentru sanatate. Lapte cu ANTIBIOTICE, gasit la vanzare in magazinele din Romania

Laptele ne pune in pericol sanatatea. in magazinele din Romania, a fost descoperit la vanzare lapte cu antibiotice. Rezultatul a fost confirmat de un laborator de specialitate, iar autoritatile au intrat in.

Mircea Badea: intrebatorul preferat a lui Basescu a devenit si intrebatorul preferat al lui Antonescu

Va fi o editie pe smardoiala grav de tot! Doi protagonisti, luand-o in ordinea cronologica a evenimentelor: Crin Antonescu si Traian Basescu,a declarat chiar la inceputul emisiunii in Gura Presei, Mircea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )