Libnet.ro
UNICEF

07:15

Mircea Badea: Comicaria asta cu Dreapta Unita si-a gasit candidatul: Basica

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Comicaria asta cu Dreapta Unita si-a gasit candidatul: Basica

Mircea Badea a declarat, in interventia de miercuri seara in emisiunea 100 de Minute, ca Bercea Basica, baiatul lui Bercea Mondial, ar putea sa candideze pentru Dreapta Unita. Eu cred ca asa-zisa Dreapt. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Omul de dreapta din Romania e de dreapta doar pana la bani

Mircea Badea a comentat, miercuri, in cadrul emisiunii in Gura Presei, afirmatiile unui realizator TV, care a propus ajutoare de la stat pentru presa. El intr-adevar face parte din sandramaua media. Care.

Mircea Badea: Fratele presedintelui Romaniei a asistat la o ilegalitate. Statul ce face?

In cadrul editiei de luni a emisiunii Sinteza zilei, Mircea Badea a comentat noile dezvaluiri aparute in cazul de santaj in care este implicat Mircea Basescu, fratele presedintelui Traian Basescu. Un lucru.

Mircea Badea: Antonescu este frustrat in legatura cu Iohannis

Mircea Badea a declarat, in cadrul editiei de marti seara a emisiunii in Gura Presei, ca Antonescu este frustrat in legatura cu Iohannis. in momentul de fata ma intereseaza foarte putin spre deloc.

Mircea Badea: Am inteles ca Basescu are imunitate la orice. Dar se intinde si la frati?

Mircea Badea a comentat, in pasa emisiunii de duminica seara in gura presei, cu Sinteza zilei, pe marginea subiectului privind imunitatea presedintelui Traian Basescu. Am inteles ca Traian Basescu are.

Mircea Badea: intrebatorul preferat a lui Basescu a devenit si intrebatorul preferat al lui Antonescu

Va fi o editie pe smardoiala grav de tot! Doi protagonisti, luand-o in ordinea cronologica a evenimentelor: Crin Antonescu si Traian Basescu,a declarat chiar la inceputul emisiunii in Gura Presei, Mircea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )