Libnet.ro
UNICEF

06:45

Primul set de standarde de evaluare din Romania, de la 1 iulie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Primul set de standarde de evaluare din Romania, de la 1 iulie

ANEVAR a elaborat primul set de standarde de evaluare adaptate pietei din Romania, acestea urmand sa devina obligatorii incepand cu data de 1 iulie 2014. continuă pe Ziarul Bursa

Un alt cutremur la Roland Garros? Sharapova pierde primul set, dar egaleaza

Principala rivala a Simonei Halep de la Roland Garros, Maria Sharapova, a piedut duminica seara primul set din optimile de finala.

Bombe chimice frumos colorate. Dulciuri care pot imbolnavi copiii, in magazinele din Romania

Dulciuri care provoaca sindromul ADHD, sindromul de hiperactivitate cu deficit de atentie, se gasesc cu usurinta in magazinele din Romania. Si putini sunt parintii care isi dau seama ca aditivii prezenti.

Angajatorii din Romania pot emite vouchere de vacanta

Camera Deputa and tilor a aprobat ieri, Proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 8/2009 privind acordarea voucherelor de vacanta, prin care angajatorii din Romania, atat in sectorul public cat and si cel privat, pot acorda vouchere de vacanta in limita a maxim sase salarii minime brute pe economie, transmite un comunicat remis redactiei.

Antena 3, in continuare cea mai urmarita televiziune de stiri din Romania

In luna mai, Antena 3 s-a impus inca o data ca lider in topul televiziunilor de stiri din Romania, peste 2. 000 de telespectatori urmarind cel putin un minut programele difuzate de postul nostru de stiri, pe.

PERICOL pentru sanatate. Lapte cu ANTIBIOTICE, gasit la vanzare in magazinele din Romania

Laptele ne pune in pericol sanatatea. in magazinele din Romania, a fost descoperit la vanzare lapte cu antibiotice. Rezultatul a fost confirmat de un laborator de specialitate, iar autoritatile au intrat in.

Mircea Badea: Omul de dreapta din Romania e de dreapta doar pana la bani

Mircea Badea a comentat, miercuri, in cadrul emisiunii in Gura Presei, afirmatiile unui realizator TV, care a propus ajutoare de la stat pentru presa. El intr-adevar face parte din sandramaua media. Care.

VIDEO Castorul s-a intors in Delta Dunarii, dupa o absenta de aproape 200 de ani din Romania

Imagini video obtinute in urma unei actiuni de monitorizare confirma prezenta castorului in Delta Dunarii, dupa o absenta de aproape 200 de ani din tara noastra, anunta organizatia de conservare a naturii WWF Romania. Imaginile au fost obtinute de la cinci camere cu infrarosu amplasate in zona unde traieste familia de castori, in complexul lacustru Somova - Parches. Monitorizarea castorilor din Delta Dunarii, realizata de echipa WWF-Romania si Rewilding Europe, in parteneriat cu Institutul de Cercetari si Amenajari Silvice Brasov, a inceput in aprilie, la recomandarea Administratiei Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

CE: Combaterea coruptiei si scaderea veniturilor populatiei, intre provocarile majore din Romania

Avertisment dur al Comisiei Europene pentru Romania. Tara noastra trebuie sa lupte impotriva coruptiei, deoarece independenta si eficienta sistemului judiciar romanesc raman o ingrijorare pentru oficialii.

Adina Valean si Theodor Stolojan vor fi copresedintii delegatiei deputatilor PPE din Romania

Deputatii romani din cadrulPPE vor fi condusi de o formula de copresedintie care va fi asigurata de Adina Valean din partea PNL si TheodorStolojan din partea PDL. Astfel, delegatia deputatilor.

Ce s-a intamplat cu cel mai accesat site de torrente din Romania. Este OFICIAL. A fost confirmat de autoritati

Peter Sunde, co-fondator al celui mai mare site de torrente din lume, The Pirate Bay, a fost arestat in Suedia. El era pe lista celor cautati de Interpol inca din 2012, dupa ce a fost condamnat, in absenta, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )