Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mircea Badea: Nu permit sa fiu injurat de antonisti

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Nu permit sa fiu injurat de antonisti

Incepe sa imi devina extrem de antipatic domnul Antonescu, spune Mircea Badea. Ma injura basistii, aia 3 cati mai sunt. Asta inteleg, ca de 10 ani ma ocup cu basistii. Au inceput acum sa ma. continuă pe Antena3

Iesi afara, Ponta ordinara: Premierul a recunoscut public ca se teme de Mircea Badea (VIDEO)

E un lucru dovedit: premierul Victor Ponta se teme de Mircea Badea. A recunoscut acest lucru chiar el, la televiziunea mogulului Dan Voiculescu. Motivul: amenintarile repetate ale lui Badea la adresa sa, in.

Mircea Badea: Daca USL-ul livra, ma interesa. Nelivrand nimic, nu ma intereseaza

Mircea Badea a comentat, miercuri, in cadrul emisiunii in Gura Presei, ultimele decizii de pe scena politica din Romania, referindu-se la evenimentele din cadrul USL. Daca USL-ul livra, ma interesa,.

Mircea Badea: A venit cineva la Antena sa ma bata. Pentru doritori, sunt de gasit in mall-ul din Baneasa

In cadrul editiei de marti a emisiunii in gura presei, Mircea Badea a povestit o intamplare petrecuta cu ceva vreme in urma. Acum vreo doua saptamani, vine un cetatean la poarta la Antena 1: Vreau.

Mircea Badea: Daca institutiile ar fi pe bune, nu ar mai fi mizeria din piata asigurarilor la dimensiunile la care este acum

Mircea Badea a vorbit de la Radio Zu despre piata asigurarilor din Romania. Pe domnul Ruseanu l-am vazut astazi intr-o conferinta de presa unde spunea ca au castigat altii si mai mult decat el,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )