Libnet.ro
UNICEF

12:00

Mircea Badea: Daca institutiile ar fi pe bune, nu ar mai fi mizeria din piata asigurarilor la dimensiunile la care este acum

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Daca institutiile ar fi pe bune, nu ar mai fi mizeria din piata asigurarilor la dimensiunile la care este acum

Mircea Badea a vorbit de la Radio Zu despre piata asigurarilor din Romania. Pe domnul Ruseanu l-am vazut astazi intr-o conferinta de presa unde spunea ca au castigat altii si mai mult decat el,. continuă pe Antena3

Mircea Badea, intalnire neasteptata in aeroport: Dumnezeule, inchis cu Udrea intr-o camera de metal, la 10.000 de metri deasupra Pamantului! Asa ceva? Nu, nu, nu!

Mircea Badea a povestit, in editia de duminica a emisiunii in gura presei, ca s-a intalnit cu Elena Udrea in aeroportul din Paris, la terminalul de plecari spre Romania. Eu eram prin aeroport, asa, si am.

Trimestrul al patrulea 2013, cel mai bun din ultimii cinci ani pentru piata electroIT

Valoarea vanzarilor de pe piata bunurilor de folosinta indelungata din ultimul trimestru al anului a crescut cu aproape 11% fata de T4 2012. Intregul an 2013 a crescut fata de 2012 cu 7%.

MINUNEA pe care o pregateste China. Va fi cel mai MARE din lume

Cunoscuti pentru proiectele lor mai mult decat ambitioase si mari, chinezii au anuntat acum constructia unui tunel subacvatic de 123 de kilometri, care urmeaza sa treaca pe SUB Marea Bohai. Constructia acestui.

Creditele acordate in ianuarie, cele mai multe din ultimii 4 ani

Banchile din China au acordat, luna trecuta, cele mai multe credite din ultimii patru ani, totalizand 217 miliarde de dolari 1. 32 de miliarde de yuani), depasind de peste trei ori nivelul din decembrie, semn ca economia chineza este departe de a isi frana cresterea, transmite publicatia Financial Times, citand banca centrala a Chinei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )