Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea: Sunt absolut convins ca Basescu nu a citit Levantul

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Sunt absolut convins ca Basescu nu a citit Levantul

Mircea Badea s-a declarat absolut convins ca presedintele Traian Basescu nu a citit cartea Levantul, de Mircea Cartarescu. Sunt absolut convins, pot sa pun pariu pe orice, ca Basescu nu a citit Levantul, a. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Omul incerca sa sparga nuci cu pistolul. intrebarea e, s-a impuscat in oua?

Mircea Badea a comentat, in cadrul editiei de luni a emisiunii in Gura Presei, una dintre cele mai tari stiri din presa din Romania. Omul incerca sa sparga nuci cu pistolul. Ceva mai tare n-am citit.

Mircea Badea numara cati bani a cheltuit Basescu pentru a obtine creditul si cum arata rata sa la CEC. Nu-l intreaba nimeni de unde-i are?

Mircea Badea a explicat in editia de duminica a emisiunii in Gura Presei cum arata, la un calcul simplu, banii cheltuiti de Traian Basescu. Ca termen de comparatie, Mircea Badea a folosit un clip cu 50 Cent,.

Mircea Badea: Am inceput o noua zodie in viata publica din Romania, zodia matrafoxului. in alte tari ne plictiseam

Mircea Badea a comentat in stilul sau caracteristic declaratia lui Mirel Palada, purtatorul de cuvant al Guvernului, care a spus ca presedintele Traian Basescu era matrafoxat atunci cand a avertizat ca nu.

Razboi total intre Mircea Badea si Mihai Bendeac pe Facebook, dupa plecarea actorului din trust

Razboi in toata regula intre Mircea Badea si Mihai Bendeac. Vedeta Antenei 1 l-a atacat dur pe actorul de comedie intr-o postare pe Facebook. Badea a declarat ca de cand a plecat Bendeac, emisiunea de comedie pe .

Mircea Badea face o comparatie intre China si Romania. Au facut un hotel in doua zile si noi ne chinuim de doua saptamani cu niste trepte

Mircea Badea a facut, in editia de luni a emisiunii in Gura Presei, o paralela intre China si Romania, pornind de la una dintre minunile Chinei. Stirea care tot circula e cum au facut in China un hotel.

Mircea Badea lui Bendeac: inteleg ca actoria inseamna sa iti arati c**** la propriu, eu aveam senzatia ca actoria inseamna altceva

Mircea Badea a spus ca show-ul de la Antena 1 fara Bendeac, la care el a participat, a avut o audienta mai mare decat ultimele doua editii cu actorul, ocazie cu care i-a transmis acestuia un mesaj. inteleg ca.

Mircea Badea, atac la Bendeac: inteleg ca actoria inseamna sa iti arati c**** la propriu, eu aveam senzatia ca actoria inseamna altceva

Mircea Badea l-a atacat pe Mihai Bendeac, dupa ce show-ul de la Antena 1 la care a fost invitat realizatorul emisiunii in gura presei a avut audienta mai mare decat ultimele doua editii la care a fost.

Mircea Badea, despre audientele IComedy cu si fara Bendeac: Se pare ca nu era atat de amuzant. Daca era, avea audiente mai mari

Mircea Badea a facut cateva precizari legate de audientele emisiunii IComedy cu si fara Mihai Bendeac, dupa ce show-ul de la Antena 1 la care a fost invitat realizatorul emisiunii in gura presei a avut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2223 seconds )