Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mircea Badea, la trei ani de la tragedia de la Colectiv:Pe Iohannis l-a interesat ca a trebuit sa moara oameni ca sa cada Guvernul Ponta

Antena3 Antena3,
Mircea Badea, la trei ani de la tragedia de la Colectiv:Pe Iohannis l-a interesat ca a trebuit sa moara oameni ca sa cada Guvernul Ponta

Mircea Badea a vorbit in pasa emisiunii Sinteza zilei cu in gura presei despre tragedia din clubul Colectiv. La trei anide cand 65 de oameni si-au pierdut viata, moderatorul a spus ca se declara. continuă pe Antena3

Trei ani de la tragedia din Colectiv. Marsul Chitarelor, organizat marti seara in Bucuresti, pentru comemorarea celor 65 de victime

In Bucuresti, marti seara, cand se implinesc trei ani de la tragedia din clubul Colectiv, este organizat un eveniment in memoria victimelor care si-au pierdut viata in incendiul de pe 30 octombrie 2015. Marsul Chitarelor, asa cum a fost denumit evenimentul,va incepe de la ora 19. 00, in Piata Unirii, de unde participantii vor pleca apoi intr-un mars spre clubul Colectiv.

Trei ani de la tragedia din Colectiv. Victimele incendiului, comemorate in centrul orasului

Victimele tragediei din Colectiv vor fi comemorate in centrul municipiului, in cadrul unei actiuni ce va avea loc marti, 30 octombrie, la trei ani de la incendiul care curmat 65 de vieti.

La trei ani de la tragedia din Colectiv, Romnia nu mai are banca de piele

La trei ani de la tragedia din Colectiv, Romania nu mai are banca de piele. Dupa 22 de ani de existenta, autoritatile au inchis singurul loc unde se depozita si conserva pansamentul biologic pentru marii arsi, transmite Digi 24. Banca a fost vitala in primele zile de la Colectiv pentru tratarea victimelor.

Trei ani de la dezastrul din Colectiv: Radu si Maria au sfarsit tragic in incendiul care a curmat peste 60 de vieti

S-au implinit trei ani de la incendiul din Clubul Colectiv, in care au murit 64 de oameni. Doua familii din Hunedoara si-au pierdut copiii in dezastrul, pentru care pana in prezent Justitia nu a gasit niciun vinovat.

Trei ani de la incendiul din Colectiv: Octombrie, luna vinovatiei si a sperantei noastre

Trei ani au trecut de la una din cele mai mari tragedii din istoria recenta a Romaniei incendiul din clubul Colectiv. Dupa seara de 30 octombrie 2015, 65 de tineri au murit, iar alti aproape 200 au fost raniti. Chiar si acum, supravietuitorii inca se lupta cu ranile, cu operatiile si cu cosmarurile traite in zilele urmatoare incendiului.

Klaus Iohannis marcheaza cei trei ani de la tragedia din Colectiv. Gestul facut de presedinte (FOTO,VIDEO)

Klaus Iohannis a mers, martila 10:30, la Colectiv unde adepuso coroana de flori in memoria victimelor de la Colectiv, marcand, astfel, cei trei ani de la.

Au trecut trei ani de la tragedia din Colectiv, dar parlamentarii nu stiu ce se comemoreaza pe 30 octombrie: Sa fie ziua sotiei?

Parlamentarii romani habar nu au ce se comemoreaza pe 30 octombrie, desi au trecut trei ani de la tragedia din Colectiv. Multi dintre ei, au legat data de propria persoana, asa ca pentru unii a fost o zi.

Mii de oameni, la Marsul Chitarelor pentru a comemora trei ani de la tragedia din Colectiv (VIDEO)

Cateva mii de oameni participa la Marsul Chitarelor, evenimentul prin care se comemoreaza trei ani de la tragedia in care si-au pierdut viata 65 de persoane. Oamenii au venit cu flori albe, lumanari,.

Trei ani de la tragedia din club Colectiv. Restrictii in Capitala pentru un mars in amintirea victimelor

Trei ani au trecut de la una din cele mai mari tragedii din istoria recenta a Romaniei incendiul din clubul Colectiv. Dupa seara de 30 octombrie 2015, 65 de tineri au murit, iar alti aproape 200 au fost.

Mars in Capitala, la trei ani de la tragedia din Colectiv. Mii de persoane au adus un omagiu victimelor

Cateva mii de persoane au participat marti seara, in centrul Capitalei, la un mars in memoria victimelor incendiului de la Colectiv. Evenimentul a inceput in Piata Unirii, unde parinti si rude ale celor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )