Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mircea Badea: Vad ca e o revitalizare a nazismului in societatea noastra

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Vad ca e o revitalizare a nazismului in societatea noastra

Mircea Badea a comentat, marti seara, pe marginea scandalului declansat de colindul antisemit difuzat de postul public de televiziune. Eu nu am absolut nicio asteptare de la institutiile statului. insa, de data. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Asta cu parlamentarii scosi din Codul Penal e o minciuna mai mare decat pixelul albastru

Mircea Badea a comentat, marti, in cadrul emisiunii in Gura Presei unele titluri aparute in presa, legate de modificarile propuse pentru Codul Penal. Trebuie sa fii exagerat de orice ca sa dai acest.

Mircea Badea: Comisia parlamentara trebuie sa stabileasca daca Basescu si-a folosit influenta pentru acordarea creditului

Dupa ce luni si-a inceput activitatea Comisia parlamentara de ancheta a CEC, Mircea Badea a comentat, in cadrul emisiunii in Gura Presei, discutiile ce au avut loc in spatele usilor inchise.

Mircea Badea: Situatiile de la Pungesti si Bucuresti nu au nicio legatura una cu alta

Mircea Badea a vorbit, duminica, in cadrul emisiunii in Gura Presei despre protestele de la Pungesti si Bucuresti, contra exploatarii gazelor de sist. Desi, teoretic, sunt pentru aceeasi cauza, Mircea Badea.

Mircea Badea vine cu o alta replica la Pufulica: ursuloiul Pufuloiul pe steroizi

Mircea Badea l-a prezentat miercuri, in emisiune, pe prietenul ursuloiul Pufuloiul pe steroizi, dupa ce, cu o zi in urma, l-a avut ca invitat pe ursuloiul Pufuloiul. Pufuloiul si Pufuloiul pe steroizi vin.

Mircea Badea: S-au scandalizat institutiile europene dupa modificarea Codului penal. in vara, au zis ca nu le intereseaza cele 7,4 milioane de romani

Mircea Badea a spus, miercuri, ca se astepta ca institutiile europene sa se scandalizeze dupa incercarea de modificare a Codului penal, adaugand ca si noi ar trebui sa ne aratam acum indiferenti, asa cum.

Pufuloiul, raspunsul lui Mircea Badea la Pufulica de la TVR 3

Mircea Badea a ironizat televiziunea publica, care a relansat postul TVR 3 prin prezentarea ca mascota a unei oi de plus, Pufulica. Faceti cunostinta cu Pufuloiul, ursul nostru. Noi, cand ne enervam sau avem.

Mircea Badea: Ma gandeam s-o gatim pe Pufulica la Top Chef. Sa vedem ce mai mangaie TVR 3 pe urma

Mircea Badea i-a invitat pe reprezentantii TVR 3 la show-ul culinar Top Chef, de la Antena 1, impreuna cu oaia Pufulica, cea pe care un realizator al televiziunii publice a prezentat-o drept mascota.

Mircea Badea: Adrian Ursu facea emisiune despre Pungesti si la mine pe Facebook erau cretini care ziceau ca nu spunem nimic despre Pungesti

Mircea Badea a vorbit, duminica, in cadrul emisiunii in Gura Presei despre o serie de reprosuri primite pe retelele de socializare, privind faptul ca evenimentele de la Pungesti nu au fost mediatizate, desi au.

Mircea Badea, povestiri din trafic: O inteleg foarte bine pe asta cu violenta

Mircea Badea a povestit, duminica, la in Gura Presei o intamplare amuzanta din trafic. Plecand de la ciocnirile dintre protestatari si fortele de ordine, la Pungesti, realizatorul emisiunii a facut o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )