Libnet.ro
UNICEF

16:15

Pufuloiul, raspunsul lui Mircea Badea la Pufulica de la TVR 3

Antena3 Antena3,
Pufuloiul, raspunsul lui Mircea Badea la Pufulica de la TVR 3

Mircea Badea a ironizat televiziunea publica, care a relansat postul TVR 3 prin prezentarea ca mascota a unei oi de plus, Pufulica. Faceti cunostinta cu Pufuloiul, ursul nostru. Noi, cand ne enervam sau avem. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Ma gandeam s-o gatim pe Pufulica la Top Chef. Sa vedem ce mai mangaie TVR 3 pe urma

Mircea Badea i-a invitat pe reprezentantii TVR 3 la show-ul culinar Top Chef, de la Antena 1, impreuna cu oaia Pufulica, cea pe care un realizator al televiziunii publice a prezentat-o drept mascota.

Mircea Badea: Situatiile de la Pungesti si Bucuresti nu au nicio legatura una cu alta

Mircea Badea a vorbit, duminica, in cadrul emisiunii in Gura Presei despre protestele de la Pungesti si Bucuresti, contra exploatarii gazelor de sist. Desi, teoretic, sunt pentru aceeasi cauza, Mircea Badea.

Mircea Badea: Comisia parlamentara trebuie sa stabileasca daca Basescu si-a folosit influenta pentru acordarea creditului

Dupa ce luni si-a inceput activitatea Comisia parlamentara de ancheta a CEC, Mircea Badea a comentat, in cadrul emisiunii in Gura Presei, discutiile ce au avut loc in spatele usilor inchise.

Mircea Badea: Adrian Ursu facea emisiune despre Pungesti si la mine pe Facebook erau cretini care ziceau ca nu spunem nimic despre Pungesti

Mircea Badea a vorbit, duminica, in cadrul emisiunii in Gura Presei despre o serie de reprosuri primite pe retelele de socializare, privind faptul ca evenimentele de la Pungesti nu au fost mediatizate, desi au.

Mircea Badea, povestiri din trafic: O inteleg foarte bine pe asta cu violenta

Mircea Badea a povestit, duminica, la in Gura Presei o intamplare amuzanta din trafic. Plecand de la ciocnirile dintre protestatari si fortele de ordine, la Pungesti, realizatorul emisiunii a facut o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )