Libnet.ro
UNICEF

10:15

Mircea Diaconu, despre dosarul Bercea-Basescu: Lucrurile abia acum incep sa se arate

Antena3 Antena3,
Mircea Diaconu, despre dosarul Bercea-Basescu: Lucrurile abia acum incep sa se arate

Mircea Diaconu a vorbit, sambata, la Antena 3, despre ultimul curs al evenimentelor in afacerea Bercea-Basescu. Europarlamentarul este de parere ca povestea scandalului in care este implicat fratele. continuă pe Antena3

Comunistul de dreapta- o inventie romaneasca fenomenala. Ce spune Mircea Diaconu despre aceasta campanie electorala

Europarlamentarul Mircea Diaconu a comentat sambata, la QA cu Alessandra Stoicescu campania electorala, fiind ca parere ca aceasta a lipsit cu desavarsire. Nu a fost campanie electorala. Subiectele nu.

Mircea Diaconu si-ar putea afla astazi sentinta definitiva in dosarul in care este acuzat de conflict de interese

Magistratii Curtii Supreme ar putea anunta o decizie definitiva in dosarul in care Mircea Diaconu este acuzat de conflict de interese. In acest caz, Curtea de Apel Bucuresti l-a achitat pe Diaconu, insa l-a amendat cu 1. 000 de lei.

Mircea Diaconu va afla joi decizia iCCJ in dosarul de conflict de interese

Fostul senator Mircea Diaconu asteapta joi decizia inaltei Curti de Casatie si Justitie in dosarul in care este acuzat de conflict de interese. Curtea de Apel Bucuresti l-a gasit pe Diaconu vinovat in luna.

Mircea Diaconu si-ar putea afla astazi sentinta definitiva in dosarul in care este acuzat de conflict de interese

Magistratii Curtii Supreme ar putea anunta, joi, o decizie definitiva in dosarul in care Mircea Diaconu este acuzat de conflict de interese. in acest caz, Curtea de Apel Bucuresti l-a achitat pe Diaconu, insa l-a amendat cu 1. 000 de lei.

iCCJ a amanat pentru 27 noiembrie pronuntarea deciziei in dosarul in care Mircea Diaconu este judecat pentru conflict de interese

Pronuntarea deciziei definitive in dosarul in care Mircea Diaconu este judecat pentru conflict de interese a fost amanata, joi, de inalta Curte de Casatie si Justitie pentru 27 noiembrie, informeaza.

Decizia in dosarul lui Mircea Diaconu, amanata de ICCJ pentru 27 noiembrie

Inalta Curte de Casatie si Justitie a amanat joi, pentru 27 noiembrie, pronuntarea deciziei definitive in dosarul in care Mircea Diaconu este judecat pentru conflict de interese, legat de semnarea unor contracte.

Razboiul dus de Mircea Diaconu continua. Magistratii Instantei Supreme se pronunta azi in cazul sau

Magistratii Instantei Supreme se pronunta azi in cazul conflictului de interese al europarlamentarului Mircea Diaconu. Procurorii l-au acuzat pe Mircea Diaconu de conflict de interese dupa ce si-a angajat sotia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2849 seconds )