Libnet.ro
UNICEF

20:00

Mircea Diaconu, la inchiderea urnelor pentru alegerile europarlamentare 2014: O sa-mi fac datoria cum pot mai bine

Antena3 Antena3,
Mircea Diaconu, la inchiderea urnelor pentru alegerile europarlamentare 2014: O sa-mi fac datoria cum pot mai bine

Conform exit-poll-ului realizat de Operations Research, prezentat de Mihai Gadea si Razvan Dumitrescu, la Antena 3, Mircea Diaconu a intrat in Parlamentul European. Mircea Diaconu a obtinut 4,3% la alegerile. continuă pe Antena3

Votul pentru alegerile europarlamentare s-a incheiat. Vezi REZULTATELE exit-poll-urilor

Votul pentru alegerile europarlamentare s-a incheiat, duminica seara, la ora 21. Cele peste 18. 000 de sectii de votare organizate la nivel national s-au inchis. Procesul electoral s-a desfasurat intre orele.

Slovacia, Letonia si Malta au deschis sambata urnele pentru alegerile europarlamentare

Slovacii, letonii si maltezii sunt asteptati sambata la urne pentru alegerile europarlamentare, in timp ce restul tarilor urmeaza sa organizeze alegeri pentru Parlamentul European duminica. Salariul, dar si.

Mircea Diaconu: Am votat pentru ca am acest drept si este un drept castigat cu greu

Candidatul independent pentru alegerile europarlamentare, Mircea Diaconu, a votat, in scrutinul de duminica. Diaconu a explicat ca acest drept de vot a fost castigat cu greu. in fiecare dimineata.

Independentul Mircea Diaconu, surpriza alegerilor pentru PE: ce spun primele rezultate exit-poll

Actorul Mircea Diaconu, candidat independent la alegerile europarlamentare, a obtinut, potrivit primelor rezultate exit-poll date publicitatii de televiziuni, un scor de peste 4%.

HARTA ELECTORALA - Aici afli rezultatele la Alegerile Europarlamentare 2014

Antena3 si www. antena3. ro te vor tine la curent cu tot ce se va intampla la alegerile europarlamentare din 25 mai 2014, dar cel mai important lucru este ca de la noi afli primul rezultatele. Aici vei citi, pe.

Google a lansat un doodle special pentru alegerile europarlamentare

Google marcheaza alegerile europarlamentare cu un doodle special. Literele care formeaza cuvantul Goolge sunt sunt asezate in unghi drept. G-ul din interiorul cuvantului a fost transformat intr-o urna in care este introdus un buletin de vot.

Peste 70 de maramureseni, internati in Spitalul Sighetu Marmatiei, nu pot vota la alegerile europarlamentare 2014

Situatie inedita in Maramures. in municipiul Sighetu Marmatiei, 77 de maramureseni nu-si pot exercita dreptul la vot la alegerile europarlamentare 2014, deoarece nu au depus actele necesare prin care sa demonstreze ca nu se vor putea deplasa la sectia de votare. BEJ Maramures a respins plangerea formulata de catre un membru din sectia de votare.

Europarlamentare 2014. Live text. Aproximativ 400.000 de alegatori sunt asteptati duminica la vot, in Hunedoara

Aproximativ 400. 000 de alegatori din judetul Hunedoara sunt asteptati duminica, 25 mai, la vot, pentru alegerile europarlamentare 2014. Hunedorenii cu drept de vot isi pot exprima optiunile electorate la sectiile de votare la care au fost arondati: in total sunt 525 de sectii de votare amenajate pentru alegerile europarlamentare in judetul Hunedoara.

Europarlamentare 2014. Brailenii de varsta a treia s-au prezentat primii la vot

La ora 14. 00, cu o prezenta la vot pentru alegerile europarlamentare 2014 de 12,78%, judetul Braila se situa pe un onorabil loc 18 la nivel national. Persoanele in varsta, atat din municipiu cat si din judet, au fost cele care s-au prezentat primele la urne, pentru a-si face datoria de alegatori.

Europarlamentare 2014. Live text. Nu mai putin de 539.930 de alegatori sunt asteptati, duminica, la vot in Arges

Pentru alegerile europarlamentare 2014, au fost amenajate in Arges, 518 sectii de votare, in cele 102 localitati din judet. Argesenii sunt asteptati la vot intre orele 7. 00 si 21.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )