Libnet.ro
UNICEF

18:30

Mircea Diaconu, la QA. Nu pot sa stau in papuci cand sunt probleme cu tara mea

Antena3 Antena3,
Mircea Diaconu, la QA. Nu pot sa stau in papuci cand sunt probleme cu tara mea

Maestrul Mircea Diaconu, cel pe care oamenii lui Basescu se dau peste cap sa nu-l lase sa candideze, a venit in emisiunea QA pentru a vorbi despre cursa in care a intrat, sa stranga, in doar 5 zile, 100. continuă pe Antena3

Mircea Diaconu: Nu pot sa stau in papuci cand sunt probleme cu natia mea, cu tara mea

Mircea Diaconu a explicat, in cadrul emisiunii QA, motivul pentru care a decis sa intre in politica. Nu pot sa stau in papuci cand sunt probleme cu natia mea, cu tara mea. Cand cineva inchide.

De ce a decis maestrul Mircea Diaconu sa intre in politica

Mircea Diaconu a explicat, in cadrul emisiunii QA, motivul pentru care a decis sa intre in politica. Nu pot sa stau in papuci cand sunt probleme cu natia mea, cu tara mea. Cand cineva inchide.

Mircea Diaconu, la QA. Mi se pare un stat normal acela in care cetateanul este egal cu statul

Maestrul Mircea Diaconu, cel pe care oamenii lui Basescu se dau peste cap sa nu-l lase sa candideze, a venit in emisiunea QA pentru a vorbi despre cursa nebuna in care a intrat, sa stranga, in doar 5 zile,.

Mircea Diaconu si Dan Sova, in aceasta seara la QA

Sambata seara, Alessandra Stoicescu v-a pregatit doua exclusivitatiincendiare. De la ora 21, maestrul Mircea Diaconu, cel pe care oamenii lui Basescu se dau pestecap sa nu-l lase sa candideze, vine sa.

Campania de semnaturi a lui Mircea Diaconu. Dan Voiculescu: Solicit sa se sustina candidatura lui Diaconu

Omul de afaceri Dan Voiculescu solicita populatiei sa se alature lui Mircea Diaconu in demersul sau de a candida la alegerile europarlamentare ca independent. Fiica actorului, Ana Diaconu, a prezentat, la Antena 3, locurile in care romanii isi pot arata solidaritatea fata de Diaconu printr-o semnatura.

Sute de pensionari au semnat vineri pentru candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare: Este actor bun, cult. Si cei care nu sunt intelectuali, nu sunt prosti

Sute de pensionari au venit vineri sa semneze pentru candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare, la chemarea Antena 3, in anumite momente fiind chiar mici cozi la punctele unde se strang semnaturi. Sustinatorii, majoritatea pensionari, nu au fost interesati de faptul ca exista o sentinta judecatoreasca care ii interzice lui Diaconu sa fie numit intr-o functie publica. Cei care au semnat sunt de parere ca Diaconu este un actor bun, un om corect si care le poate reprezenta interesele la Parlamentul European. O femeie chiar a izbucnit in plans, suparata fiind de starea in care a ajuns Romania si vazand un viitor mai bun cu Mircea Diaconu. Citeste si: Este Voiculescu mai tare ca justitia?.

Mircea Diaconu si-a dat demisia din PNL. Va candida ca independent la europarlamentare.

Mircea Diaconu a demisionat, miercui, din Partidul National Liberal, dupa ce a fost retras de pe lista candidatilor PNL la alegerile europarlamentare, conform Realitatea TV. Seful organizatiei locale Curtea de Arges a precizat ca Diaconu va candida independent la europarlamentare. Citeste si: Mircea Diaconu, exclus de pe lista PNL la europarlamentare Marti, Diaconu a fost exclus de pe lista liberalilor pentru alegerile europarlamentare, dupa ce Agentia Nationala de Integritate ANI) a aratat .

Mircea Diaconu strange semnaturi pentru candidatura la alegerile europarlamentare

Mircea Diaconu are la dispozitie cinci zile pentru a strange semnaturile pentru candidatura ca independent la alegerile europarlamentare. Pentru cei care vor sa-l ajute, Mircea Diaconu a anuntat la Antena 3 ca.

Mircea Diaconu si-a dat demisia din PNL. Va candida independent la europarlamentare.

Mircea Diaconu a demisionat, miercui, din Partidul National Liberal, dupa ce a fost retras de pe lista candidatilor PNL la alegerile europarlamentare, conform Realitatea TV. Seful organizatiei locale Curtea de Arges a precizat ca Diaconu va candida independent la europarlamentare. Citeste si: Mircea Diaconu, exclus de pe lista PNL la europarlamentare.

Fiica lui Mircea Diaconu, la Sinteza zilei: Candidatura la europarlamentare, ultima sansa de a sterge pata pusa de ANI. Altfel, ramane ca ei

Ana Diaconu, fiica maestrului Mircea Diaconu, a vorbit in editia de joi a emisiunii Sinteza zilei, de la Antena 3, despre decizia tatalui ei de a candida ca independent la alegerile europarlamentare, din 25 mai.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )