Libnet.ro
UNICEF

09:30

Sute de pensionari au semnat vineri pentru candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare: Este actor bun, cult. Si cei care nu sunt intelectuali, nu sunt prosti

Hotnews Hotnews,
 Sute de pensionari au semnat vineri pentru candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare: Este actor bun, cult. Si cei care nu sunt intelectuali, nu sunt prosti

Sute de pensionari au venit vineri sa semneze pentru candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare, la chemarea Antena 3, in anumite momente fiind chiar mici cozi la punctele unde se strang semnaturi. Sustinatorii, majoritatea pensionari, nu au fost interesati de faptul ca exista o sentinta judecatoreasca care ii interzice lui Diaconu sa fie numit intr-o functie publica. Cei care au semnat sunt de parere ca Diaconu este un actor bun, un om corect si care le poate reprezenta interesele la Parlamentul European. O femeie chiar a izbucnit in plans, suparata fiind de starea in care a ajuns Romania si vazand un viitor mai bun cu Mircea Diaconu. Citeste si: Este Voiculescu mai tare ca justitia?. continuă pe Hotnews

Zeci de mii de romani au semnat pentru candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare

Zeci de mii de romani au semnat deja pentru candidatura lui Mircea Diaconu ca independent la alegerile europarlamentare. Actorul are insa in continuare nevoie de sprijinul romanilor, pentru ca trebuie sa.

Dan Voiculescu face un apel la strangerea de semnaturi la Teatrul Nottara pentru candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare

Dan Voiculescu face un apel catre cei care se simt apropiati de onestitatea lui Mircea Diaconu sa vina luni la Teatrul Nottara pentru a semna pentru candidatura sa la alegerile parlamentare, intr-un articol pe blogul personal, publicat joi, in care vorbeste despre valorile nationale.

Mircea Diaconu strange semnaturi pentru candidatura la alegerile europarlamentare

Mircea Diaconu are la dispozitie cinci zile pentru a strange semnaturile pentru candidatura ca independent la alegerile europarlamentare. Pentru cei care vor sa-l ajute, Mircea Diaconu a anuntat la Antena 3 ca.

Oana Stancu semneaza pentru candidatura lui Diaconu la europarlamentare: Face acest gest pentru insanatosirea tarii

Mircea Diaconu are la dispozitie cinci zile pentru a strange semnaturile pentru candidatura ca independent la alegerile europarlamentare. Jurnalista Oana Stancu sustine candidatura acestuia si este de parere ca nu.

Crin Antonescu acuza un post TV de campanie impotriva PNL, pentru ca sustine candidatura lui Mircea Diaconu la europarlamentare (VIDEO)

Sustinerea pentru Mircea Diaconu, exclus recent de pe listele PNL pentru europarlamentare, nu reprezinta decat o campanie impotriva Partidului National Liberal. Afirmatia ii apartine chiar liderului PNL Crin.

Mircea Diaconu strange semnaturi pentru candidatura la alegerile parlamentare/ Antena 3 transmite in direct din fata Teatrului Nottara

Mircea Diaconu, care a demisionat din PNL miercuri, strange semnaturi pentru a candida independent la alegerile europarlamentare, desi acesta are interdictie de a fi numit pe o functie publica.

Sorin Rosca Stanescu strange semnaturi pentru candidatura lui Mircea Diaconu la PE

Senatorul Sorin Rosca Stanescu s-a apucat sa stranga, a cabinetul parlamentar din Dambovita, semnaturi de sustinere a lui Mircea Diaconu la europarlamentare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )