Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mircea Dusa: De 1 Decembrie organizam cea mai mare PARADA MILITARA de dupa Revolutie.

România Liberă România Liberă,
Mircea Dusa: De 1 Decembrie organizam cea mai mare PARADA MILITARA de dupa Revolutie.

Anul acesta, de 1 Decembrie va fi cea mai mare parada militara de dupa Revolutie. Anuntul a fost facut chiar de ministrul Apararii Mircea Dusa, la Realitatea TV. Seful Apararii spune ca a solicitat bani de la Guvern, pentru organizarea evenimentului si ca sumele urmeaza sa fie alocate printr-o HG. Printre surprizele pregatite pentru Ziua Nationala, Mircea Dusa a dezvaluit ca la defilare vor participa si si subunitati ale trupelor aliate, inclusiv cele din SUA. Astfel, soldatii americani . continuă pe România Liberă

Sondaj: PCRM se bucura de cea mai mare incredere in randul alegatorilor

PCRM se bucura de cea mai mare incredere din partea cetatenilor, arata un sondaj realizat de catre Asociatia Sociologilor si Demografilor din Republica Moldova.

Profit-record pentru cea mai mare companie energetica din Moldova

Cel mai mare distribuitor de energie electrica din Republica Moldova, compania Gas Natural Fenosa a inregistrat in primele noua luni ale acestui an un profit operational de 22 milioane de euro circa 383 de milioane de lei), in crestere cu 15,6% fata de cel din perioada similara a anului 2012.

iPhone 5S, smartphone-ul cu cea mai slaba baterie. Care este telefonul cu cea mai mare autonomie

Telefoanele inteligente sunt cunoscute pentru problemele cu autonomia bateriei, iar revista britanica Which? a testat cele mai noi modele de pe piata pentru a afla care are cea mai puternica vbaterie. Samsung Galaxy.

Judetele cu cea mai mare nevoie de asigurare din Romania.

Vasluiul, alaturi de Teleorman, Salaj, Olt si Ilfov ocupa primele locuri intr-un top al judetelor cu bulina rosie. Aceste zone nu sunt doar foarte expuse la calamitate, insa au si cele mai mici procente de locuinte asigurate impotriva celor trei riscuri de baza, adica inundatii, cutremur si alunecari de teren . Cei mai saraci locuitori ai Romaniei in Vaslui, salariul mediu reprezinta doar 66% din media pe tara, dupa cum se poate vedea si in tabel) sunt si cei mai vulnerabili in caz de .

Tarile in care se inregistreaza cea mai mare rata a rapirilor

Unul dintre cele mai inspaimantatoare riscuri asumate pentru oricine care calatoreste mult este situatia unei rapiri. Amenintarea secolului XXI a devenit atat de des intalnita, ca publicatia The Economist a realizat un top al tarilor in care scenariul poate deveni realitate.

Mircea Dusa a evaluat stadiul lucrarilor la aerodromul de la Fetesti

Ministrul apararii nationale, Mircea Dusa, a evaluat, ieri, impreuna cu reprezentantii constructorului, stadiul lucrarilor pentru modernizarea aerodromului de la Fetesti, suma totala alocata acestui proiect fiind de aproximativ 32 de milioane euro, se arata intr-un comunicat de presa.

Fregata Regina Maria se intoarce din misiune. Ministrul Mircea Dusa este prezent la ceremonie

Ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, asista luni, 4 noiembrie, de la ora 11. 00, in Portul militar Constanta, la ceremonia prilejuita de sosirea fregatei Regina Maria. Nava de razboi a plecat la finele septembrie pentru a participa in luna octombrie la Operatia Active Endeavour, actiune desfasurata in Marea Mediterana sub conducerea NATO.

Vom avea parte de cea mai geroasa iarna din ultimul SECOL? Ce se va intampla in luna decembrie

Meteorologii rusi, care au studiat evenimentele ce tin de vremea de pe continentul european, ne-au dat o veste care ne-a inghetat: vom avea parte de cea mai geroasa iarna din ultimii 100 de ani. Dupa zarva.

O moldoveanca, soprana la cea mai mare opera din lume

Soprana Nadina Calistru 26 de ani) din Chisinau si-a urmat familia in Italia acum sase ani. Astazi canta in Arena di Verona, cel mai mare amfiteatru din lume, si pe alte scene din peninsula.

[P] Peste 1000 de joburi la Angajatori de TOP Iasi. Vineri si sambata la Hotel Traian are loc cel mai mare targ de cariera

Angajatori de TOP, cel mai mare targ de cariera din Iasi, are loc saptamana aceasta, vineri si sambata 8-9 noiembrie), la Hotel Traian. Cea de-a doua editie a targului de cariera Angajatori de TOP Iasi este descrisa de: peste 1000 de joburi pentru profesionisti si studenti, 30 de companii de top, 10 workshop-uri si conferinte, sesiuni gratuite de consiliere in cariera pentru participanti si un numar estimat de 5000 de vizitatori.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )