Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mircea Lucescu, amenintari macabre din partea ultrasilor lui Dinamo Kiev

Adevărul Adevărul,
Mircea Lucescu, amenintari macabre din partea ultrasilor lui Dinamo Kiev

Dinamo Kiev a anuntat, astazi, numirea antrenorului Mircea Lucescu la conducerea tehnica a echipei, dar mutarea nu este vazuta cu ochi buni de toata lumea. continuă pe Adevărul

Ce salariu va avea Mircea Lucescu la Dynamo Kiev. Suma impresionanta

Unul din cei mai importanti antrenori romani ai ultimelor decenii, Mircea Lucescu a decis sa lase cainii din Stefan cel Mare si sa accepte o oferta fabuloasa din partea ucrainienilor de la Dynamo Kiev. Ce salariu va avea Mircea Lucescu la Dynamo Kiev Ajuns la 74 de ani, Mircea Lucescu se poate mandri cu o .

Bomba verii! Mircea Lucescu s-a inteles cu Dinamo Kiev

Celebrul tehnician roman Mircea Lucescu a fost numit, joi, in functia de antrenor al echipei ucraine.

Mircea Lucescu, oficial antrenor la Dynamo Kiev

Clubul ucrainean Dynamo Kiev a anuntat, joi, ca Mircea Lucescu este noul antrenor al echipei din capitala Ucrainei.

OFICIAL Mircea Lucescu este noul antrenor al echipei Dinamo Kiev

Dinamo Kiev anunta oficial numirea antrenorului Mircea Lucescu la conducerea tehnica a echipei, in locul lui Oleksii Mihailicenko.

E oficial! Mircea Lucescu a semnat cu Dinamo Kiev. Ce salariu va avea la rivala lui Sahtior

Mircea Lucescu 74 de ani) revine in fotbal. Romanul a batut palma cu cei de la Dinamo Kiev, rivala fostei echipe a romanului, Sahtior Donetk. Marele anunt a fost facut pe pagina oficiala de Facebook a.

Mircea Lucescu si-a facut testul pentru Covid-19 dupa ce i-a vizitat pe dinamovisti la baza de la Saftica: Ma asteptam la acest rezultat

Dinamo a anuntat recent inca doua cazuri pozitive la Covid-19 in lotul sau, totalul ajungand la 14. Mircea Lucescu, 74 de ani, i-a vizitat saptamana trecuta pe caini la baza de la Saftica, iar recent si-a facut un test pentru a vedea daca a contactat sau nu coronavirusul.

Anunt oficial din partea AFI Europe. Sute de bucuresteni vor beneficia de asta

AFI Europe Romania a terminat dezvoltarea fazei I a AFI City, primul proiect rezidential al companiei pe piata locala. Astfel, AFI City este primul proiect rezidential care este de amploare al companiei in Romania, situat in sectorul 1 al Capitalei, langa statia de metrou Laminorului. Anunt oficial din partea AFI Europe Aceasta investitie pentru prima .

Amenda de 40.000 de lei pentru Nasul TV! Motivul care a atras sanctiunea usturatoare din partea CNA

Serialul Nasul a mai avut un episod. A fost amenda de 40. 000 de lei pentru Nasul TV. CNA a sanctionat iar emisiunea lui Radu Moraru. de mentionat este ca e a sasea sanctiune in ultimele doua luni si jumatate, iar bilantul este unul record, de 95. 000 de lei. Amenda de 40. 000 de lei pentru Nasul .

Ce pensie are fostul premier al Romaniei, Petre Roman. Suma pe care o incaseaza, la 74 de ani, din partea statului

Odata cu inceputurile democratiei in Romania, debuta si cariera politica a lui Petre Roman, una plina de controverse, la fel ca viata sa personala. El a fost primul premier postdecembrist, ocupand, de-a lungul vremii, numeroase functii. Ajuns la varsta de 74 de ani, Petre Roman are o conditie fizica buna si o pensie si mai .

Robert Negoita: Nu ma mai regasesc in PSD de patru ani. O dovada de seriozitate din partea dumnealor ar fi sa ma excluda din partid (VIDEO)

Robert Negoita, primarul Sectorului 3 al Capitalei, a explicat ca vine dupa patru ani in care nu se mai regaseste deloc in PSD si este de parere ca o dovada de seriozitate din partea.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,224 seconds )