Libnet.ro
UNICEF

06:15

Mircea Lucescu, dat afara de la Zenit Sankt Petersburg dupa doar un sezon

B1 B1,
Mircea Lucescu, dat afara de la Zenit Sankt Petersburg dupa doar un sezon

Imediat ce a preluat conducerea clubului, noul presedinte al echipei Zenit Sankt Petersburg l-a demis pe Mircea Lucescu din functia de antrenor. Anuntul a fost facut pe pagina de Facebook a. continuă pe B1

Mircea Lucescu, dat afara de la Zenit Sankt Petersburg

Tehnicianul Mircea Lucescu a fost demis din functia de antrenor al echipei Zenit Sankt Petersburg, a anuntat, duminica, pagina de Facebook a gruparii ruse.

Mircea Lucescu a fost dat afara de la Zenit

Mircea Lucescu71 de ani) a fost dat afara de la Zenit Sankt Petersburg in aceasta seara, anunta site-ul oficial al formatiei ruse, anunta GSP. Antrenorul roman a fost demis dupa ce a ratat.

Rusii l-au dat afara pe Mircea Lucescu. Il Luce n-a mai fost demis din 1999

Mircea Lucescu nu mai este antrenorul lui Zenit Sankt Petersburg, el fiind demis de conducerea clubului rus in aceasta seara.

Ce crede Mircea Lucescu despre performanta lui Hagi cu Viitorul. Cuvinte mari rostite de tehnicianul de 71 de ani

Mircea Lucescu s-a intors in tara dupa un sezon dezamagitor cu Zenit Sankt Petersburg si a vorbit si depre fotbalul romanesc.

Atentatul din Manchester. Istoricul controversat al familiei Abedi. Atacatorul sinucigas a fost dat afara dintr-o moschee, dupa ce s-a certat cu un predicator. Sora sustine ca Salman a vrut sa ii razbune pe copiii ucisi de coalitia internationala in Siria

Doua persoane pe care il cunosteau pe Salman Abedi din liceu, autorul sinucigas al exploziei de pe Manchester Arena, soldat cu moartea a 22 de persoane si ranirea altor 116, au sunat la politie pentru a alerta autoritatile cu privire la viziunile sale extremiste, informeaza BBC News. Totodata, familia Abedi este cunoscuta autoritatilor, pentru actiunile intreprinse in Libia.

Mircea Lucescu s-a intors acasa suparat. De 20 de ani nu i s-a mai intamplat asta

Mircea Lucescu a revenit din Rusia extrem de suparat si a dezvaluit care este motivul pentru care e atit de necajit.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )