Libnet.ro
UNICEF

22:30

Mircea Lucescu rupe tacerea despre echipa nationala

Online Sport Online Sport,
Mircea Lucescu rupe tacerea despre echipa nationala

Mircea Lucescu a vorbit, miercuri seara, despre discutiile pe care le-a avut cu FRF ca sa antreneze in paralel echipa nationala de fotbal a Romaniei si Sahtior Donetk. continuă pe Online Sport

Telex despre echipa nationala: TVR a fost invinsa. Ce post va televiza amicalul cu Danemarca, ultimul meci din 2014

Postul public va transmite jocul cu Irlanda de Nord 14 noiembrie, ora 21. 45), insa n-a reusit sa achizitioneze drepturile pentru partida care va fi gazduita de Arena Nationala, la 18 noiembrie.

Mircea Lucescu, multumit de jucatorii convocati la nationala

Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtior, a declarat, miercuri seara, dupa meciul cu Bate Borisov, scor 5-0, ca jucatorii Douglas Costa si Luiz Adriano au jucat foarte bine, fiind motivati de convocarile primite la nationala Braziliei.

Mircea Lucescu spune ca criza din Ucraina ii aminteste de haosul din Romania postcomunista

Mircea Lucescu, antrenorul lui Sahtior Donetk, spune ca criza pe care o traverseaza Ucraina ii aminteste de haosul din Romania postcomunista. Chiar si asa, romanul are vise indraznete in Europa cu Sahtior.

Veste buna pentru echipa nationala! Costel Pantilimon a fost, in premiera, integralist la Sunderland

Portarul Costel Pantilimon a fost pentru prima oara in acest sezon titular in poarta lui Sunderland, ceea ce ar putea reprezenta un mare avantaj pentru echipa nationala, in contextul in care celalalt portar, Ciprian Tatarusanu, este mai mereu rezerva la Fiorentina.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )