Libnet.ro
UNICEF

11:31

Mircea Sandu: Premierul a dat unda verde pentru candidatura Bucurestiului la Euro 2020

Hotnews Hotnews,
 Mircea Sandu: Premierul a dat unda verde pentru candidatura Bucurestiului la Euro 2020

Mircea Sandu, presedintele FRF, a declarat, in cursul zilei de marti, ca premierul Victor Ponta a dat unda verde pentru candidatura Bucurestiului la gazduirea unor meciuri din cadrul EURO 2020, informeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Mircea Sandu: Ponta a dat unda verde pentru candidatura Bucurestiului la Euro-2020.

Presedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, marti, ca premierul Victor Ponta a dat unda verde pentru candidatura Bucurestiului la gazduirea unor meciuri din cadrul Euro-2020, precizand ca vicepremierul Gabriel Oprea a fost desemnat sa se ocupe de acest proiect din partea Guvernului. Citeste si: Gica Popescu are contracandidat la presedintia FRF: Razvan Burleanu, seful minifotbalului Am avut intr-adevar o intalnire la minister cu domnul Banicioiu, doamna Carmen Tocala si colegul meu, .

Mircea Sandu a anuntat ca Ponta a dat unda verde pentru candidatura Bucurestiului la Euro-2020

Premierul Victor Ponta a dat unda verde pentru candidatura Capitalei la gazduirea unor meciuri din cadrul CampionatuluiEuropean de fotbal 2020, a anuntat, marti, presedintele FRF Mircea Sandu, precizand.

Mircea Sandu: Premierul Victor Ponta a dat unda verde pentru candidatura Bucurestiului la Euro 2020

Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu a declarat marti ca premierul Victor Ponta si-a dat acordul pentru sprijinirea candidaturii Bucurestiului la gazduirea unor meciuri in Campionatul European din 2020.

Primele declaratii date de Mircea Sandu dupa ce Romania a ratat calificarea la Campionatul Mondial din Brazilia

Ratarea calificarii Romaniei la Campionatul Mondial din Brazilia 2014) a trecut necomentata la timpul ei de catre presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, insa exista zvonuri potrivit carora zilele lui Victor Piturca in functia de selectioner al tricolorilor ar fi numarate.

Mircea Sandu, despre ratarea calificarii la CM: S-a facut prea putin in barajul cu Grecia

Romania nu a reusit sa se califice la Mondialul de fotbal din 2014, dupa ce a fost depasita de Grecia in baraj. Am reusit putin in cele doua meciuri cu elenii. Vom analiza in Comitetul Executiv ceea ce s-a facut la nationala in ultima perioada, a precizat Mircea Sandu, presedintele FRF.

Ne facem de ras in fata lui Messi? Mircea Sandu a dezvaluit ca amicalul cu Argentina poate deveni un fiasco

Pumele ar fi trebuit sa inaugureze Arena Nationala in 2011, insa s-au razgandit si n-au mai venit in Romania pe ultima suta de metri. Daca atunci biletele pentru meci s-au evaporat, acum FRF se teme de o situatie jenanta.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )