Libnet.ro
UNICEF

10:45

Mirel Radoi: N-am fost concentrati la finalizare

Online Sport Online Sport,
Mirel Radoi: N-am fost concentrati la finalizare

Mirel Radoi a comentat evolutia Stelei in derby-ul cu Dinamo, un meci incheiat la egalitate. Tehnicianul stelist a explicat de ce nu l-a folosit pe Papp si ce crede despre atitudinea ostila a suporterilor fata de Chipciu. continuă pe Online Sport

Mirel Radoi explica infrangerea cu Partizan: Le-am facut meciul usor

Steaua a fost la 45 de minute distanta de calificarea in playoff-ul Ligii Campionilor dupa o prima repriza foarte buna cu Partizan. Greselile personale au inclinat balanta in favoarea sarbilor, lucru recunoscut si de antrenorul Mirel Radoi.

Prima reactie a lui Mirel Radoi dupa ce a aflat pe cine va intalni Steaua in Europa League

Steaua va intalni Rosenborg, in play-off-ul Europa League. Adversara este una care ii trezeste amintiri neplacute lui Mirel Radoi, actualmente director tehnic al Stelei. Mirel Radoi a comentat duelul din Europa.

Mirel Radoi a decis soarta lui Papp

Mirel Radoi a vorbit despre situatia lui Paul Papp, dupa ce fundasul central a gresit la patru goluri in meciul cu Partizan Belgrad, scrie ziare. comRadoi a anuntat ca-i va acorda in continuare sanse lui Papp, pe care.

Mirel Radoi: Dinamovistii sunt imprevizibili

Mirel Radoi, antrenorul echipei Steaua, considera ca jucatorii lui Dinamo sunt imprevizibili si ca in meciul de duminica seara nu exista o favorita certa.

Mirel Radoi: Nu este importanta revansa impotriva lui Rosenborg, ci calificarea in grupele UEFA Europa League

Pentru antrenorul Stelei, Mirel Radoi, nu este importanta revansa impotriva norvegienilor de la Rosenborg Trondheim, dupa intalnirea de acum zece ani, din Liga Campionilor, ci calificarea in grupele Europa.

Mirel Radoi nu este interesat de o revansa cu Rosenborg. Prima reactie a Stelei

Mirel Radoi a spus ca nu mai este interesat de ceea ce s-a intamplat cu zece ani in urma, la ultimul duel dintre Steaua si Rosenborg. Stelistul vrea ca elevii sai sa se concentreze la joc si sa se califice in grupele Ligii Europa.

Mirel Radoi se bucura de sustinerea infinita a patronului

Chiar daca a naruit sperantele lui Gigi Becali la obtinerea potului cel mare in Liga Campionilor, Mirel Radoi ramane in continuare pe pozitie la Steaua si nu are postul amenintat.

STEAUA-DINAMO 0-0. Anuntul facut de Mirel Radoi dupa semi-esecul pe teren propriu

Nu am fost foarte concentrati la finalizare, am avut cateva ocazii. Sunt multumit per ansamblu. S-a jucat intr-o singura directie. Suntem fericiti ca vedem o echipa ca Dinamo ca se.

Mirel Radoi, anunt surprinzator dupa eliminarea Stelei

A fost o seara neagra, mai ales a doua repriza. S-au facut greseli si trebuie sa le remediem cit mai repede. Le-am facut cadou meciul. in prima repriza nu am avut nici o emotie. A doua repriza am inceput.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )