Libnet.ro
UNICEF

21:45

Prima reactie a lui Mirel Radoi dupa ce a aflat pe cine va intalni Steaua in Europa League

Antena3 Antena3,
Prima reactie a lui Mirel Radoi dupa ce a aflat pe cine va intalni Steaua in Europa League

Steaua va intalni Rosenborg, in play-off-ul Europa League. Adversara este una care ii trezeste amintiri neplacute lui Mirel Radoi, actualmente director tehnic al Stelei. Mirel Radoi a comentat duelul din Europa. continuă pe Antena3

Prima reactie a lui Radoi dupa ce a aflat ca se va reintalni cu Rosenborg

Steaua va juca impotriva lui Rosenborg pentru calificarea in grupele Ligii Europa, o reeditare a partidei de trista amintire din 2005.

Mirel Radoi nu este interesat de o revansa cu Rosenborg. Prima reactie a Stelei

Mirel Radoi a spus ca nu mai este interesat de ceea ce s-a intamplat cu zece ani in urma, la ultimul duel dintre Steaua si Rosenborg. Stelistul vrea ca elevii sai sa se concentreze la joc si sa se califice in grupele Ligii Europa.

Mirel Radoi explica infrangerea cu Partizan: Le-am facut meciul usor

Steaua a fost la 45 de minute distanta de calificarea in playoff-ul Ligii Campionilor dupa o prima repriza foarte buna cu Partizan. Greselile personale au inclinat balanta in favoarea sarbilor, lucru recunoscut si de antrenorul Mirel Radoi.

Mirel Radoi: Nu este importanta revansa impotriva lui Rosenborg, ci calificarea in grupele UEFA Europa League

Pentru antrenorul Stelei, Mirel Radoi, nu este importanta revansa impotriva norvegienilor de la Rosenborg Trondheim, dupa intalnirea de acum zece ani, din Liga Campionilor, ci calificarea in grupele Europa.

Mirel Radoi se bucura de sustinerea infinita a patronului

Chiar daca a naruit sperantele lui Gigi Becali la obtinerea potului cel mare in Liga Campionilor, Mirel Radoi ramane in continuare pe pozitie la Steaua si nu are postul amenintat.

Mirel Radoi: Am fost net superiori, a fost o seara neagra pentru Steaua

Steaua a pierdut cu 4-2 meciul cu Partizan de la Belgrad si a ratat calificarea in playoff-ul Ligii Campionilor. Mirel Radoi considera rezultatul injust.

Mirel Radoi, anunt surprinzator dupa eliminarea Stelei

A fost o seara neagra, mai ales a doua repriza. S-au facut greseli si trebuie sa le remediem cit mai repede. Le-am facut cadou meciul. in prima repriza nu am avut nici o emotie. A doua repriza am inceput.

Prima reactie a lui Cristian Boureanu dupa bataia de la mare: Nu s-a atins nimeni de mine, era un baiat care arunca gunoiul, un analfabet...

Cristian Boureanu a fost implicat intr-un mic scandal in weekend la malul marii. Fostul sot al Valentinei Pelinel s-a luat la bataie cu un angajat al unui local de fite din Mamaia, ambii combatanti iesind.

Sahtior a eliminat-o pe Fernerbahce din Liga Campionilor. Prima reactie a lui Lucescu

Mircea Lucescu, antrenorul echipei Sahtior Donetk, a spus, dupa ce elevii sai au eliminat-o pe Fenerbahce, ca echipa sa a avut sansa in fata turcilor. Sahtior s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )