Libnet.ro
UNICEF

01:05

STEAUA-DINAMO 0-0. Anuntul facut de Mirel Radoi dupa semi-esecul pe teren propriu

Antena3 Antena3,
STEAUA-DINAMO 0-0. Anuntul facut de Mirel Radoi dupa semi-esecul pe teren propriu

Nu am fost foarte concentrati la finalizare, am avut cateva ocazii. Sunt multumit per ansamblu. S-a jucat intr-o singura directie. Suntem fericiti ca vedem o echipa ca Dinamo ca se. continuă pe Antena3

Steaua-Dinamo LIVE. Decizie bizara luata de Radoi cu cateva ore inainte de meci

Steaua-Dinamo LIVE Mirel Radoi a decis ca pentru meciul de diseara contra lui Dinamo sa nu-l includa in lot pe Gabriel Iancu, omul care a adus trei puncte Stelei in meciul cu FC Botosani, scor 1-0, scrie gsp. ro.

Mirel Radoi: Dinamovistii sunt imprevizibili

Mirel Radoi, antrenorul echipei Steaua, considera ca jucatorii lui Dinamo sunt imprevizibili si ca in meciul de duminica seara nu exista o favorita certa.

STEAUA-DINAMO LIVE. SONDAJ. Cine va castiga Derby de Romania, Steaua sau Dinamo?

Directorul sportiv al FC Steaua, Mirel Radoi, a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa, ca nu exista o favorita clara in derbiul cu Dinamo, precizand ca jucatorii formatiei.

Mirel Radoi: N-am fost concentrati la finalizare

Mirel Radoi a comentat evolutia Stelei in derby-ul cu Dinamo, un meci incheiat la egalitate. Tehnicianul stelist a explicat de ce nu l-a folosit pe Papp si ce crede despre atitudinea ostila a suporterilor fata de Chipciu.

Mirel Radoi explica infrangerea cu Partizan: Le-am facut meciul usor

Steaua a fost la 45 de minute distanta de calificarea in playoff-ul Ligii Campionilor dupa o prima repriza foarte buna cu Partizan. Greselile personale au inclinat balanta in favoarea sarbilor, lucru recunoscut si de antrenorul Mirel Radoi.

Steaua - Dinamo: 0-0. Cel mai strans derby al ultimilor ani se incheie fara goluri, dar cu mult spectacol

Steaua si Dinamo au remizat, scor 0-0, in etapa a 5-a a Ligii I. Elevii lui Mirel Radoi si cei ai lui Mircea Rednic au disputat cel mai strans derby de Romania al ultimilor ani. in ciuda lipsei golurilor spectacolul nu a lipsit de pe Arena Nationala.

Prima reactie a lui Mirel Radoi dupa ce a aflat pe cine va intalni Steaua in Europa League

Steaua va intalni Rosenborg, in play-off-ul Europa League. Adversara este una care ii trezeste amintiri neplacute lui Mirel Radoi, actualmente director tehnic al Stelei. Mirel Radoi a comentat duelul din Europa.

Mirel Radoi se bucura de sustinerea infinita a patronului

Chiar daca a naruit sperantele lui Gigi Becali la obtinerea potului cel mare in Liga Campionilor, Mirel Radoi ramane in continuare pe pozitie la Steaua si nu are postul amenintat.

Steaua-Dinamo LIVE. Anuntul facut de un fost mare jucator al celor doua cluburi

Steaua-Dinamo LIVE Primul mare soc al campionatului este programat duminica, atunci cand Dinamo va evolua in deplasare, pe terenul Stelei. Fost fotbalist la ambele echipe, Catalin Munteanu este de parere ca a.

Mirel Radoi nu este interesat de o revansa cu Rosenborg. Prima reactie a Stelei

Mirel Radoi a spus ca nu mai este interesat de ceea ce s-a intamplat cu zece ani in urma, la ultimul duel dintre Steaua si Rosenborg. Stelistul vrea ca elevii sai sa se concentreze la joc si sa se califice in grupele Ligii Europa.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )