Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mirel Radoi, prima reactie dupa victoria de rasunet cu Anglia

Online Sport Online Sport,
Mirel Radoi, prima reactie dupa victoria de rasunet cu Anglia

Romania este echipa Campionatului European de tineret, cu doua victorii la rand si opt goluri marcate. Calificare in semifinale e aproape si Mirel Radoi este omul care conduce corabia tricolora la turneul final. continuă pe Online Sport

Dan Petrescu, dupa victoria fantastica cu Anglia: Nu se astepta nimeni la acest rezultat, nu cred ca mai putem pierde semifinala

Dan Petrescu a vizionat victoria Romaniei Under 21 in fata Angliei 4-2) cu intreg lotul de la CFR Cluj, fostul international roman precizand printre altele ca nu se astepta nimeni la un asemenea rezultat si ca formatia lui Mirel Radoi nu mai poate rata calificarea in semifinalele Euro 2019.

Mirel Radoi anunta o echipa ofensiva cu Anglia

Nationala Romaniei se afla in fata celui de-al doilea test la Campionatul European de tineret din Italia si San Marino, iar selectionerul Mirel Radoi spune ca tricolorii vor aborda ofensiv partida de vineri seara cu Anglia.

Primaria Capitalei, prima reactie dupa ce doua schele s-au desprins de pe fatade din cauza vantului

Primaria Municipiului Bucuresti PMB) sustine ca rafalele de vant, care au inregistrat si 36 kmh, potrivit datelor oficiale, au facut ca schelele sa se desprinda de pe fatade si ca ploaia a cazut intr-o.

Dacian Ciolos, prima reactie dupa ce a fost ales lider in Parlamentul European: Vom continua sa aducem cat mai mult din Europa in Romania

Fostul premier Dacian Ciolos a fost ales presedinte al Grupului Renew Europe din Parlamentul European. Renew Europe este al treilea grupca pondere in legislativul european. Presedintia grupului Renew.

Ianis Hagi, dupa victoria superba cu Anglia: Au trecut doar doua meciuri, mai avem destule aici

Mijlocasul Ianis Hagi a declarat, vineri, ca echipa Romaniei va mai disputa multe meciuri la Campioantul European de tineret din Italia. Cand vezi pe teren ca poti, vezi ca ai sperante, vezi ca se poate castiga meciul, mergi pana la capat, incerci sa marchezi acel gol in plus si sa termini tu invingator, a spus Ianis.

Prima reactie a premierului Dancila, dupa ce motiunea de cenzura impotriva Guvernului a picat: Am vazut superficialitate si jigniri. Nu voi interveni in Justitie

Motiunea de cenzura Guvernul Dancila trebuie demis! Fara OUG-uri, fara parole de acces si fara cozi la vot a fost respinsa, marti, de Parlament. Viorica Dancila a avut o prima reactie dupa.

Mirel Radoi, dupa victoria superba cu Croatia: Nici nu indrazneam sa ma gandesc la un asemenea scor, nici nu visam

Selectionerul Mirel Radoi a declarat, marti, ca nu visa ca echipa nationala de tineret a Romaniei sa se impuna cu un asemenea scor in fata Croatiei. Sincer, nici nu indrazneam sa ma gandesc la un asemenea scor, nici nu visam, a spus Radoi, dupa victoria cu 4-1 a tricolorilor la CE Under 21.

Mirel Radoi, selectioner Romania U21: E o victorie istorica, sunt in stare de soc

Romania U21 a invins Anglia cu 4-2, la EURO 2019, iar selectionerul Mirel Radoi a spus ca este cea mai frumoasa seara din cariera sa. Radoi a spus ca nu si-a gasit cuvintele dupa meciul nebun de la Cesena.

Mirel Radoi: Nici nu indrazneam sa ma gandesc la un asemenea scor

Mirel Radoi, selectionerul nationalei de tineret, a declarat dupa victoria fabuloasa obtinuta contra Croatiei ca nici nu visa la un asemenea rezultat 4-1).

Vezi AICI cum s-au relaxat tricolorii dupa victoria de aseara

Dupa efortul urias depus in partida castigata impotriva Croatiei, selectionerul Mirel Radoi a decis .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )