Libnet.ro
UNICEF

01:05

Miron Mitrea si Adriana Saftoiu, analiza campaniei pentru alegerile locale

Antena3 Antena3,
Miron Mitrea si Adriana Saftoiu, analiza campaniei pentru alegerile locale

Doi dintre cei mai experimentati politicieni care, de-a lungul timpului, s-au ocupat de unele dintre cele mai de succes campanii electorale din Romania, fac analiza campaniei pentru alegerile locale de duminica, in exclusivitate pentru Antena 3, in interviuri realizate de Andreea Sava, realizator Descoperiti. continuă pe Antena3

Clipe teribile pentru Adriana Saftoiu. Ce a povestit, plina de sange si cu ochii in lacrimi

Deputatul PNL Adriana Saftoiu a trecut prin clipe teribile dupa ce a fost muscata de un caine in timp ce se plimba in zona Greenfield din Baneasa. Adriana Saftoiu, care a ajuns la spitalul Matei Bals, unde i s-a administrat antirabic, a aflat ca este a treia victima, probabil, a aceluiasi patruped. Politicianul a povestit, .

Cartierul din Bucuresti unde Adriana Saftoiu a fost muscata de un caine. Nu este prima victima a patrupedului

Clipe de groaza pentru Adriana Saftoiu. Deputatul PNL a povestit ca a fost mscata de un caine in timp ce se plimba intr-o zona populata din capitala. Femeia a ajuns la spitalul Matei Bals, unde a aflat ca.

IN PLINA PANDEMIE DE COVID-19 125,2 milioane lei - cheltuielile partidelor si candidatilor in campania pentru alegerile locale

Noua candidati pentru functia de presedinte de consiliu judetean au atins pragul maxim de contributii - 446. 000 lei, fiecare, conform AEP Finantarea campaniei electorale pentru alegerile din 27 septembrie o va depasi cu mult pe aceea din anul 2016, chiar daca ne aflam in plina pandemie, conform estimarilor facute de Expert Forum pe baza datelor din raportul de monitorizare a sumelor respective care contine cifrele pe care partidele si candidatii le-au depus la Autoritatea Electorala Permanenta AEP).

Cum afli sectia de vot la care esti arondat pentru alegerile locale 2020 si adresa acesteia

Autoritatea Electorala Permanenta a stabilit lista finala numerotarea sectiilor de vot, dar si sediile acestora, pentru alegerile locale din 2020. Pentru scrutinul de duminica, 27 septembrie au fost organizate.

Robert Negoita: Chiar daca exista aceasta teama de acesta pandemiei, interesul oamenilor este destul de ridicat pentru alegerile locale (VIDEO)

Robert Negoita, candidatul pentru inca un mandat la Primaria Sectorului 3, din partea PartiduluiAliantaPro Bucuresti 2020, a comentat sondajul realizat de Novel Reserch, care il plaseaza in.

Razboi mocnit intre PNL si USR PLUS. Cand se rupe alianta pentru alegerile locale

Alianta intre PNL si USR va exploda imediat dupa alegerile locale, sustin surse din cele doua partide.

Scolile din Bucuresti care se inchid pentru alegerile locale 2020. Cum vor recupera elevii orele

In contextul desfasurarii alegerilor locale, unitatile de invatamant care sunt sectii de votare duminica isi vor fi inchise pentru elevi in zilele de in 24, 25, 28 si 29 septembrie, asa cum arata o.

Traian Basescu: Nicusor Dan ar fi un exceptional inspector la disciplina in constructii. intr-adevar, are cea mai mare sustinere politica, dar asta e argument pentru alegerile parlamentare (VIDEO)

Traian Basescu, candidat al PMP pentru functia de primar general al Capitalei, a declarat luni, intr-o interventie in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca la alegerile locale votul nu ar trebui sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )