Libnet.ro
UNICEF

14:00

Miron Mitrea a fost incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba. Fostul ministru, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare

Antena3 Antena3,
Miron Mitrea a fost incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba. Fostul ministru, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare

Miron Mitrea a fost dus la Penitenciarul Poarta Alba, la cateva ore dupa ce instanta l-a condamnat la doi ani de inchisoare cu executare. Mitrea este acuzat ca a luat mita de la Irina Jianu, fosta sefa a. continuă pe Antena3

Miron Mitrea a fost incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba

Update - Miron Mitrea a ajuns la Penitenciarul Poarta Alba, vineri, in jurul orei 18. 00, si a fost plasat in carantina. Conform procedurilor, Miron Mitrea va fi plasat in carantina pentru 21 de.

Miron Mitrea s-a predat la IPJ Constanta si va executa cei doi ani de inchisoare la penitenciarul Poarta Alba (VIDEO)

20:Miron Mitrea s-a predat la IPJConstanta. Mitrea va executa cei doi ani de inchisoare cu executare la penitenciarul Poarta Alba din Constanta, dupa ce acesta si-a facut buletin de.

Miron Mitrea s-a predat la o sectie de politie din Constanta. Fostul ministru va fi incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba

Update - Fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea va fi incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba. El a fost preluat vineri de politisti. Update - Miron Mitrea s-a predat la o sectie de.

VIDEO Miron Mitrea a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu executare, decizia e definitiva

Fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea a fost condamnat definitiv vineri de Inalta Curte de Casatie si Justitie la 2 ani de inchisoare cu executare, anunta Agerpres. Un complet de 5 judecatori a mentinut sentinta data in cazul lui Mitrea de instanta de fond. In schimb, a fost majorata suma confiscata de la Mitrea, respectiv de la 169 mii lei in prima instanta, la 327 mii de lei.

Fostul ministru Miron Mitrea, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare, s-a predat la Politia Constanta si va fi dus la Penitenciarul Poarta Alba

La scurt timp dupa ce a primit sentinta de condamnare definitiva, de doi ani de inchisoare cu executare, fostul ministru al Transporturilor, Miron Mitrea, s-a predat la Inspectoratul de Politie Constanta, pentru a fi pus in aplicare mandatul de arestare.

Miron Mitrea, condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare

Miron Mitrea, fost ministru al Transporturilor din guvernul Adrian Nastase, a fost condamnat, astazi, definitiv, de ICCJ, la doi ani de inchisoare cu executare, scriu surse din presa.

Miron Mitrea s-a predat la o sectie de politie din Constanta. Fostul ministru, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare

Update 16. 00 - Miron Mitrea s-a predat la o sectie de politie din Constanta. Politistii il cautasera pe Mitrea la resedinta sa din Bucuresti pentru a-l duce in arest. Update 13. 00 - Miron Mitrea a fost.

Miron Mitrea, la finalul procesului de la iCCJ: Ma simt usurat ca am iesit din politica. Iau in calcul orice, inclusiv o condamnare (VIDEO)

UPDATE: Miron Mitrea a fost condamnat definitiv la doi ani de inchisoare cu executare, fostul social-democrat fiind asteptat in arestul Politiei. Detalii AICI)UPDATE: Miron Mitrea a iesit de la inalta Curte de.

DNA cere pedeapsa mai mare pentru Miron Mitrea

Procurorul DNA a cerut Completului de cinci judecatori de la ICCJ majorarea pedepsei de doi ani de inchisoare, primita de fostul ministru PSD al Transporturilor Miron Mitrea in prima instanta, in dosarul in care este judecat pentru fapte de coruptie privind lucrari de renovare facute la casa mamei sale asa-numitul dosar Voluntari), scriu surse din presa.

Procurorii cer pedeapsa mai mare pentru Miron Mitrea

Fostul ministru al Transporturilor Miron Mitrea este asteptat, vineri, la Curtea Suprema unde magistrati vor lua in discutie un nou termen din dosarul in care este judecat pentru coruptie. Procurorii cer o.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3166 seconds )