Libnet.ro
UNICEF

01:05

Miscare surpriza facuta de banci. Vesti proaste pentru cei care spera ca vor putea da casa bancii in schimbul stergerii datoriilor

Antena3 Antena3,
Miscare surpriza facuta de banci. Vesti proaste pentru cei care spera ca vor putea da casa bancii in schimbul stergerii datoriilor

Cei care spera ca vor putea da casa bancii in schimbul stergerii datoriilor s-ar putea trezi dusi in instanta. Bancile se pregatesc sa ia cu asalt Curtea Constitutionala, daca legea Darii. continuă pe Antena3

Vesti proaste pentru soferi: Guvernul va elabora un regulament de ridicare a masinilor parcate neregulamentar (VIDEO)

Vesti proaste pentru soferi! Masinile parcate sau oprite neregulamentar ar putea fi ridicate din nou, dupa ce in ultimele luni astfel de sanctini nu se mai aplicau. Curtea de Apel Bucuresti a decis ca este.

Lucrez la un proiect pentru cei cu credite &171;Prima Casa &187;

Persoanele care s-au imprumutat de la banci apeland la programul Prima Casa ar putea beneficia de o lege similara cu cea care prevede darea in plata. La nici doua zile dupa ce a fost aprobata in Parlament Legea Darii in Plata, deputatul liberal Daniel Catalin Zamfir ne-a spus, vineri, ca lucreaza la o noua initiativa legislativa, care sa vina in sprijinul acestor debitori. Domia sa ne-a declarat: Pregatesc un proiect de lege prin care sa ii asiguram si pe cei cu credite Prima Casa. Initiativa are in vedere sa mentina principiul conform caruia, daca banca a luat casa debitorului, atunci datoria se stinge. Ma gandesc sa lansez acest proiect intr-o saptamana.

UTOK Hello 7Q LTE Acces la viteze 4G pentru cei cu bugete mici [REVIEW]

UTOK are o gama larga de tablete. Acestea au specificatii diferite, marimi diferite, dar si optiuni de conectivitate diferite. UTOK Hello 7Q LTE are, pe langa WiFi, si o conexiune 4G. Tableta a ajuns si la noi pentru un review. Tabletele sunt, in general, dispozitive pe care oamenii consuma diverse tipuri de continut multimedia sau [].

Initiativa legislativa aprobata tacit de Senat: 3 ani de inchisoare pentru cei care adus ofensa insemnelor nationale (VIDEO)

Extremistii s-ar putea gandi in curand de 2 ori inainte de a ponegri insemnele nationale. Proiectul care prevede inchisoare de pana la 3 ani pentru ofensa adusa.

IGSU: Pentru cei care nu au respectat legea antifumat au fost emise 795 de amenzi, in cuantum de 186.900 de lei

La doar o luna de la aplicarea legii antifumat, politia locala, pompierii, politia locala si fortele Ministerului de Interne au aplicat 795 de amenzi si 1. 043 de avertismente pentru incalcarea prevederilor acesteia, informeaza, luni , Inspectoratul.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )