Libnet.ro
UNICEF

01:06

Misu Negritoiu, seful ASF. imi este imposibil sa imi dau demisia, dar sunt constient ca mandatul se apropie de sfarsit

Adevărul Adevărul,
Misu Negritoiu, seful ASF. imi este imposibil sa imi dau demisia, dar sunt constient ca mandatul se apropie de sfarsit

Misu Negritoiu, seful Autoritatii de Supraveghere Financiara, a declarat astazi ca este imposibil sa isi mai dea demisia, din moment ce a demarat o procedura parlamentara pentru demiterea sa, dar este constient de faptul ca mandatul sau la conducerea institutiei se apropie de sfarsit. continuă pe Adevărul

Misu Negritoiu, seful ASF: imi este imposibil sa imi dau demisia, dar sunt constient ca mandatul se apropie de sfarsit

Misu Negritoiu, seful Autoritatii de Supraveghere Financiara, a declarat astazi ca este imposibil sa isi mai dea demisia, din moment ce a demarat o procedura parlamentara pentru demiterea sa, dar este constient de faptul ca mandatul sau la conducerea institutiei se apropie de sfarsit.

Aviz in Comisiile din Parlament pentru demiterea lui Misu Negritoiu: Seful ASF ar urma sa primeasca 8 salarii compensatorii, adica peste 100.000 de euro

Misu Negritoiu are zilele numarate la conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara. Comisiile reunite din Senat si Camera Deputatilor au votat, luni, in unanimitate, revocarea sa din.

Andreea Paul: Misu Negritoiu arunca ASF in razboi cu Parlamentul

Este intolerabila minciuna la care au recurs in spatiul public, a spus Andreea Paul Patru comisii din Senat si Camera Deputatilor, reunite in sedinta comuna, au votat, ieri, pentru revocarea din functie a presedintelui Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Misu Negritoiu, in absenta acestuia. Presedintele Comisiei Economice a Camerei Deputatilor, deputatul PSD Mihai Tudose, a anuntat demararea efectiva a procedurii de demitere. Propunerea urmeaza sa fie votata intr-o sedinta comuna in plen, cel mai probabil saptamana viitoare, potrivit lui Tudose.

UPDATE. Parlamentarii incep procedura pentru demiterea lui Misu Negritoiu. Presedintele ASF sustine ca revocarea sa este ilegala

Comisiile parlamentare reunite, economica si buget-finante au fost convocate, luni, pentru audierea conducerii Autoritatii de Supraveghere Financiara. E a treia audiere in ultimele trei saptamani pe tema primelor RCA, transmite Radio Romania Actualitati. Parlamentarii au decis sa inceapa procedura pentru demiterea lui Misu Negritoiu.

Misu Negritoiu, in prag de demitere de la ASF: imi asum in totalitate angajamentul pe care l-am avut de a alinia la normele europene atat institutia cat si pietele financiare nebancare (VIDEO)

Misu Negritoiu este aproape de a fi demis din functia de presedinte al Autoritatii de Supraveghere Financiara. Acesta a fost convocat luni in comisiile de specialitate din Parlament pentru a fi audiat, dar.

Misu Negritoiu nu s-a prezentat la audierile din comisiile parlamentare, trimitandu-le parlamentarilor o scrisoare. Acestia au demarat procedura de demitere a sefului ASF

Seful ASF urma sa fie audiat luni incepand cu ora 13 in comisiile de specialitate din Parlament, insa in locul prezentei sale fizice, Misu Negritoiu a trimis o scrisoare. ASF este o autoritate administrativa autonoma, independenta si autofinantata, limitele controlului exercitat de Parlament in aceea ce priveste numirea si revocarea conducerii acesteia fiind expres si fara echivoc limitate, precizeaza Misu Negritoiu in scrisoarea adresata Parlamentului. Pe cale de consecinta, revocarea unui membru al conducerii ASF nu este legal posibila, atat timp cat acesta continua sa indeplineasca conditiile care au stat la baza numirii sale, arata Negritoiu in scrisoarea trimisa luni. Vezi in articol un scurt CV al sefului ASF.

Raportul comisiilor privind revocarea lui Misu Negritoiu din functia de presedinte al ASF a fost depus la conducerea Parlamentului

Raportul celor patru comisii parlamentare care au votat luni inceperea procedurilor pentru revocarea din functie a sefului Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), Misu Negritoiu, a fost depus la Birourile Permanente ale celor doua Camere, urmand ca ele sa se reuneasca saptamana viitoare pentru a decide data plenului reunit.

A distrus piata si a golit buzunarele a milioane de soferi. Acum pleaca obligat. Seful ASF recunoaste ca a ingropat capitalul romanesc din asigurari

Comisiile economica si de buget-finante din cele doua camere ale Parlamentului au decis, ieri, in absenta lui Misu Negritoiu, sa solicite revocarea din functie a actualului presedinte a Autoritatii de Supraveghere Financiara.

Misu Negritoiu va fi audiat, din nou, in Parlament

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) Misu Negritoiu este programat sa fie audiat, astazi, in sedinta comuna cu Comisia pentru buget, finante si banci din Camera Deputatilor, respectiv Comisia economica, industrii si servicii si Comisia pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital din Senat.

Misu Negritoiu va fi audiat, din nou, in Parlament

Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) Misu Negritoiu este programat sa fie audiat, astazi, in sedinta comuna cu Comisia pentru buget, finante si banci din Camera Deputatilor, respectiv Comisia economica, industrii si servicii si Comisia pentru buget, finante, activitate bancara si piata de capital din Senat.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )