Libnet.ro
UNICEF

08:01

Mitica Dragomir este cercetat sub control judiciar pentru luare de mita si complicitate la spalare de bani in dosarul drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1

România Liberă România Liberă,
Mitica Dragomir este cercetat sub control judiciar pentru luare de mita si complicitate la spalare de bani in dosarul drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus, vineri, punerea sub urmarire penala si masura controlului judiciar pentru 60 de zile fata de Dumitru Dragomir, fost presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF). continuă pe România Liberă

Politist sub control judiciar. A incercat sa scape de dosar un cercetat penal

Un politist din cadrul Postului de politie Curtisoara, judetul Olt, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind acuzat de favorizarea faptuitorului, fals material in inscrisuri oficiale si uz de fals.

Robert Grigorescu, consilerul lui Andrei Chiliman, a fost plasat sub control judiciar pe cautiune. Este acuzat ca a primit 1,4 milioane de lei mita

Procurorii DNA din Ploiesti au decis sa-l plaseze sub control judiciar pe cautiune pe Robert Grigorescu, consilierul fostului primar al Sectorului 1 din Capitala. Valoarea cautiunii a fost stabilita la suma de 200. 000 de lei, spun surse judiciare.

Traian Basescu: Eu nu am fost pentru gratierea tuturor actelor de coruptie, am plecat de la o realitate - clasa politica este tinuta sub control de institutiile de forta. Parlamentul n-are vlaga (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit miercuri, la Dosar de politician despre votul dat in comisia juridica din Senat pe legea gratierii. Alesii au aprobat un amendament la lege, potrivit.

Mitica Dragomir, Ioan Bendei si ALexandru Oprea, pusi sub urmarire penala. DNA ii acuza de dare si luare de mita in dosarul drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus, vineri, punerea sub urmarire penala si masura controlului judiciar pentru 60 de zile fata de Dumitru Dragomir, fost presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF).

Mitica Dragomir, Ioan Bendei si Alexandru Oprea, pusi sub urmarire penala. DNA ii acuza de dare si luare de mita in dosarul drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus, vineri, punerea sub urmarire penala si masura controlului judiciar pentru 60 de zile fata de Dumitru Dragomir, fost presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF).

Cazul Mitica Dragomir - Ioan Bendei: RCSRDS isi avertiza partenerii in raportul anual ca exista o investigatie DNA

Compania RCSRDS isi avertiza partenerii in raportul pe 2016 catre investitori despre cazul Mitica Dragomir si firma Bodu SRL. In raport se arata ca RCS a cerut DNA in 2013 sa investigheze presiunea facuta asupra administratorului Ioan Bendei, dar DNA a investigat si s-a concentrat pe asocierea din 2009 dintre RCS si firma Bodu SRL, controlata de fiul lui Mitica Dragomir.

Basescu: Abuzul in serviciu este un instrument de tinere sub control a clasei politice, trebuia sa intre pe lista de gratiere

Senatorul PMP Traian Basescu a afirmat joi, la Parlament, ca abuzul in serviciu este un instrument de tinere sub control a clasei politice si ar fi trebuit sa intre pe lista de gratiere, motiv pentru care el va persevera pentru ca exista o definitie gresita a acestei infractiuni care face ca orice om politic sa fie in riscul de a fi pus sub acuzare, informeaza News. ro.

Ministrul Carmen Dan: fenomenul migrationist este sub control; vom suplimenta personalul la frontiera de sud-vest

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat vineri seara, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bistrita, ca fenomenul migrationist de la granita de sud-vest a Romaniei este sub control, dar ca se are in vedere o suplimentare a cadrelor din aceasta zona, informeaza Agerpres.

Cheloo, acord de recunoastere a vinovatiei in dosarul in care este cercetat pentru trafic de droguri - a dat prietenilor cannabis, dar nu a vandut (surse)

Procurorii DIICOT au dispus sesizarea instantei de judecata, cu acord de recunoastere a vinovatiei, in dosarul in care Catalin Stefan Ion, solistul trupei Parazitii, cunoscut cu numele de scena Cheloo, este cercetat pentru trafic de droguri de risc, potrivit unor surse judiciare citate de news. ro. Acestea spun ca artistul a recunoscut ca a oferit prietenilor cannabis pentru consum, dar ca nu a vandut stupefiante.

A filmat un gandac care se plimba prin sectia de politie, iar acum este cercetat disciplinar - VIDEO

Un politist din judetul Teleorman ce a filmat un gandac in sediul Centrului Operational si a postat imaginile pe Facebook. Acum, barbatul este cercetat disciplinar de sefii sai, potrivit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2761 seconds )