Libnet.ro
UNICEF

18:00

Ministrul Carmen Dan: fenomenul migrationist este sub control; vom suplimenta personalul la frontiera de sud-vest

Hotnews Hotnews,
 Ministrul Carmen Dan: fenomenul migrationist este sub control; vom suplimenta personalul la frontiera de sud-vest

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat vineri seara, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bistrita, ca fenomenul migrationist de la granita de sud-vest a Romaniei este sub control, dar ca se are in vedere o suplimentare a cadrelor din aceasta zona, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Ministrul de Interne, Carmen Dan: Romania este pregatita sa faca fata unui aflux mare de migranti

Sefa MAI, Carmen Dan, a declarat ca Romania se confrunta cu o problema a migrantilor motiv pentru care trebuie gandita o politica de alocare a unor resurse pentru a gestiona aceasta problema, existand in pregatire un act normativ in acest sens, potrivit agentiei Mediafax.

Carmen Dan, despre cazul politistului cercetat disciplinar dupa ce a filmat un gandac pe birou

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat vineri seara, la Bistrita, ca faptul ca exista gandacul pe care un politist din judetul Teleorman l-a filmat recent pe biroul sau, materialul.

Basescu: Abuzul in serviciu este un instrument de tinere sub control a clasei politice, trebuia sa intre pe lista de gratiere

Senatorul PMP Traian Basescu a afirmat joi, la Parlament, ca abuzul in serviciu este un instrument de tinere sub control a clasei politice si ar fi trebuit sa intre pe lista de gratiere, motiv pentru care el va persevera pentru ca exista o definitie gresita a acestei infractiuni care face ca orice om politic sa fie in riscul de a fi pus sub acuzare, informeaza News. ro.

Mitica Dragomir este cercetat sub control judiciar pentru luare de mita si complicitate la spalare de bani in dosarul drepturilor de televizare a meciurilor de fotbal din Liga 1

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus, vineri, punerea sub urmarire penala si masura controlului judiciar pentru 60 de zile fata de Dumitru Dragomir, fost presedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal LPF).

Dan Andronic: USR este creatia diabolica a lui Florian Coldea

Dan Andronic face noi dezvaluiri, pe Facebook, cu privire la miscarile de pe scena politica din Romania. Acesta sustine ca USR este partidul fabricat de Serviciul Roman de Informatii. Mai mult,.

Juncker, despre prim-ministrul Marii Britanii: Theresa May este indusa in eroare in legatura cu Brexit

Uniunea Europeana a avertizat ca este mai mult decat probabil ca discutiile despre Brexit sa esueze, dupa ce Jean-Claude Juncker a acuzat-o pe Theresa May ca a fi indusa in eroare de catre politicienii britanici din Partidul Conservator.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )