Libnet.ro
UNICEF

09:15

Miting PNL la Iasi. Sunt asteptati 10.000 de sustinatori, fara restrictii de circulatie in zona centrala a orasului

Adevărul Adevărul,
Miting PNL la Iasi. Sunt asteptati 10.000 de sustinatori, fara restrictii de circulatie in zona centrala a orasului

Piata Unirii din Iasi va fi ocupata sambata, 11 mai, de sustinatorii PNL. Candidatii partidului la alegerile europarlamentare vor fi prezentati iesenilor. Pe scena va urca si presedintele Klaus Iohannis. continuă pe Adevărul

Miting PNL la Iasi: La eveniment participa si presedintele Klaus Iohannis

PNL organizeaza sambata,la Iasi,evenimentul de lansare a candidatilor liberali pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019, in regiunea Nord-Est. La mitingul ceva avea loc in Piata.

PSD sustine joi un miting la Iasi, simultan cu summit-ul UE de la Sibiu si Ziua Europei

PSD organizeaza astazi un miting la Iasi, la care sunt asteptati peste 40. 000 de membri si simpatizanti, asta in timp ce la Sibiu are loc Summit-ul Uniunii Europene. Potrivit News. ro, la miting va fi prezent.

LIVE TEXT Miting PSD la Iasi: Zeci de mii de persoane sunt asteptate in Capitala Moldovei. Sunt prezenti si protestatari

16:30: Circa 8. 000 de participanti la mitingul PSD pana la aceasta ora. PSD organizeaza la Iasi, un miting de amploare, unde sunt asteptati peste 40. 000 de oameni. Este vorba despre cel de-al doilea.

Miting PSD la Galati. Zeci de mii de social-democrati sunt asteptati la eveniment LIVE TEXT si VIDEO

Social-democratii isi continua turneul electoral in Moldova. Dupa mitingul de acum doua zile de la Iasi, astazi candidatii PSD la alegerile europarlamentare si liderii partidului, in frunte cu Liviu Dragnea,.

800 de autocare se indreapta spre Iasi. Sunt asteptate contramanifestatii

Circa 800 de autobuze pline cu oameni vor ajunge in curand la Iasi cu ocazia unei manifestatii pro PSD extrem de criticate atat de primarul orasului, cat si de opozitie care considera ca data nu este deloc potrivita, avand in vedere summitul european.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )