Libnet.ro
UNICEF

08:00

Mitingul USL din Cluj-Napoca, amanat: Victor Ponta si Crin Antonescu nu au putut decola de la Otopeni din cauza cetii

B1 B1,
Mitingul USL din Cluj-Napoca, amanat: Victor Ponta si Crin Antonescu nu au putut decola de la Otopeni din cauza cetii

Victor Ponta si Crin Antonescu nu au putut pleca la timp vineri dimineata de pe Aeroportul Otopeni, spre Cluj Napoca, acolo unde sunt asteptati la un miting USL. Avionul nu a putut decola din cauza cetei, mai multe. continuă pe B1

Mitingul USL din Cluj-Napoca, amanat: Victor Ponta si Crin Antonescu nu au putut decola de la Otopeni din cauza cetii

Victor Ponta si Crin Antonescu nu au putut pleca la timp vineri dimineata de pe Aeroportul Otopeni, spre Cluj Napoca, acolo unde sunt asteptati la un miting USL. Avionul nu a putut decola din cauza cetei, mai multe.

Antonescu si Ponta participa la ceremonia de lansare a candidatilor USL din Cluj.

Premierul Victor Ponta si presedintele PNL, Crin Antonescu, participa, vineri, la Cluj, la ceremonia de lansare a candidatilor USL pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie. Evenimentul se va desfasura la Casa de Cultura din Cluj, de la ora 12. Citeste si ALEGERI PARLAMENTARE 2012. Vezi cine sunt CANDIDATII din judetul CLUJ CANDIDATI ALEGERI PARLAMENTARE 2012. LISTA COMPLETA a candidatilor la Senat si Camera Deputatilor pentru fiecare judet. Vezi cine sunt CANDIDATII LA PARLAMENTARE .

Actorul Ion Dichiseanu a fost operat la rinichi, in Cluj-Napoca

Actorul Ion Dichiseanu a fost operat la Cluj de chirurgul Mihai Lucan, seful Clinicii de Urologie si Transplant Renal din Cluj Napoca. Artistul, care a fost supus unei interventii chirurgicale la rinichi, de.

Walter despre ancheta DIICOT: Autoritatile locale vor ca Universitatea Cluj sa dispara

Finantatorul Petrolul Ploiesti, Florian Walter, acuza autoritatile locale din Cluj-Napoca pentru ancheta declansata de procurorii DIICOT privind transferul a 15 fotbalisti de la Universitatea la clubul prahovean, omul de afaceri sustinand ca acestea doresc desfiintarea clubului ardelean.

Cluj: Mitingul USL, amanat, avionul cu care urmeaza sa soseasca Victor Ponta si Crin Antonescu nu poate ateriza din cauza cetii

Mitingul USL care urma sa inceapa la ora 12,00 la Cluj Napoca s-a amanat cu cel putin o ora, deoarece avionul cu care urmeaza sa soseasca Victor Ponta si Crin Antonescu nu poate ateriza pe aeroportul clujean din cauza cetii, anunta Agerpres, care citeaza organizatori din staff-ul USL Cluj.

UPDATE Avionul cu liderii USL a intarziat la miting din cauza cetii. Victor Ponta: In 9 decembrie sa aveti grija ca ceata sa se raspandeasca

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat vineri, la lansarea candidatilor USL de la Cluj, ca in aceasta zona inca este ceata, iar din acest motiv liderii Uniunii nu s-au putut tine de cuvant sa ajunga la ora stabilita si i-a indemnat pe cei prezenti ca in 9 decembrie sa raspandeasca ceata, relateaza Mediafax.

Victor Ponta: Am pregatit un Guvern nou, cu o structura diferita de cea actuala

Primul ministru Victor Ponta a anuntat vineri, in cadrul unei conferinte de presa de la Cluj, ca in cazul in care USL va castiga majoritatea in Parlament, are pregatita structura noului Guvern, precizand ca.

Victor Ponta: Daca USL nu ia 50%, nu voi dori sa fiu prim ministru al unei alte majoritati

Victor Ponta a precizat vineri ca nu isi doreste sa fie primul ministru al unei alte majoritati in afara celei a USL si, in cazul in care social-liberalii obtin sub 50% din voturi, la Palatul Cotroceni vor merge Vasile Blaga si Dan Diaconescu pentru a desemna viitorul premier al Romaniei.

Constantin Nita: USL a decis din vara sa-l sustina pe Victor Ponta premier

Vicepresedintele PSD Constantin Nita a declarat, vineri, ca USL a decis din vara ca il va sustine pe Victor Ponta pentru functia de premier. Acesta a reamintit in cadrul unui interviu pentru RFI ca daca.

Cezar Preda: Victor Ponta incearca o apropiere de Traian Basescu pentru ca a fost izolat de colegii din USL

Prim-vicepresedintele PDL, Cezar Preda, a afirmat, joi, ca liderul USL Victor Ponta incearca o apropiere de presedintele Traian Basescu pentru ca a fost izolat de colegii din alianta si pentru ca stie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )