Libnet.ro
UNICEF

18:45

Mititelu a dezvaluit cine a vrut sa preia ostil Universitatea Craiova

Online Sport Online Sport,
Mititelu a dezvaluit cine a vrut sa preia ostil Universitatea Craiova

Adrian Mititelu a dezvaluit numele persoanei care i-a spus sa cedeze 51% din Universitatea Craiova pentru a promova in Liga 1. Acesta este un jurnalist, Marius Tuca. continuă pe Online Sport

Mititelu il acuza pe Sandu ca vrea sa infiinteze o alta Universitatea Craiova

Scandalul care domneste in jurul echipei Universitatea Craiova este departe de a fi incheiat, iar Adrian Mititelu pune din nou tunurile pe Mircea Sandu, presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

Mititelu e nehotarat: Liga a 2-a sau a 5-a pentru Universitatea Craiova

Adrian Mititelu se contrazice de la o ora la alta. Dupa ce a anuntat ca inscrie Universitatea Craiova in Liga a 4-a sau chiar a 5-a, patronul clubului fanion al Olteniei revine si spune ca incearca totusi al doilea esalon.

Piturca va primi 7 milioane euro de la Universitatea Craiova, hotarare definitiva a ...

Inalta Curte de Casatie si Justitie a intors verdictul in dosarul demiterii selectionerului Victor Piturca, in 2011, de catre Universitatea Craiova. Clubul craiovean are acum de platit 7 milioane de euro in urma recursului facut de Victor Piturca, potrivit Mediafax. Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) a admis recursul formulat de selectionerul Victor Piturca impotriva deciziei Curtii de Apel Bucuresti din 6 decembrie 2012, care ii dadea dreptate clubului Universitatea Craiova in cazul .

Olguta intoarce armele impotriva lui Mititelu. Acesta ii cere demisia

Lucrurile in Banie se precipita de la o ora la alta si Adrian Mititelu da in clocot dupa ce a simtit ca Lia Olguta Vasilescu, edilul Craiovei, este gata sa accepte conditiile lui Mircea Sandu si sa lanseze noua Universitatea Craiova in Liga 2 dupa conditiile Nasului.

FRF raspunde acuzatiilor lui Mititelu: Intoxicari mititele

Federatia Romana de Fotbal a raspuns, miercuri, pe site-ul oficial, la acuzatiile lui Adrian Mititelu, care sustine ca presedintele Mircea Sandu doreste infiintarea unei noi echipe Universitatea Craiova.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )