Libnet.ro
UNICEF

19:00

Miza tensiunii dintre presedintele Trump si Organizatia Mondiala a Sanatatii

Adevărul Adevărul,
Miza tensiunii dintre presedintele Trump si Organizatia Mondiala a Sanatatii

Acuzele presedintelui Donald Trump impotriva Organizatiei Mondiale a Sanatatii urmate de masura de a opri contributia financiara catre aceasta vin intr-un moment in care umanitatea are nevoie de solidaritate pentru a rezolva pandemia de SARS Covid-19 si criza economia derivata de aici. continuă pe Adevărul

Presedintele Braziliei acuza Organizatia Mondiala a Sanatatii ca impinge copiii spre masturbare si homosexualitate

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a acuzat Organizatia Mondiala a Sanatatii ca impinge copii spre homosexualitate si masturbare, un nou atac la adresa agentiei care pledeaza, spre deosebire de el, pentru distantare sociala ca masura de combatere a avansului coronavirusului, scrie AFP.

Organizatia Mondiala a Sanatatii a laudat modelul suedez, care nu a impus restrictii dure

Organizatia Mondiala a Sanatatii a laudat modelul suedez, care nu a impus restrictii atat de dure. Reprezentatii OMS spun ca daca vrem sa revenim la normalitate, ar trebui sa invatam din modelul suedez.

Organizatia Mondiala a Sanatatii: Pandemia este departe de a se sfarsi. Vedem o crestere ingrijoratoare in Europa de est

Tedros Adhanom Ghebreyesus, directorul general al Organizatiei Mondiale a Sanatatii, a declarat ca pandemia de coronavirus este deaparte de a se termina.

Coronavirus: Presedintele Trump continua sa acuze China de amploarea pandemiei

Presedintele Donald Trump a reluat luni criticile la adresa Chinei, afirmand ca Beijingul ar fi putut opri epidemia inainte ca aceasta sa se raspandeasca pe intreg globul si a precizat ca administratia sa realizeaza investigatii serioase asupra evenimentelor, informeaza Reuters si AFP, citate de Agerpres. Facem investigatii foarte serioase . Suntem nemultumiti de China. Credem ca boala ar fi putut fi stopata la sursa. Ar fi putut fi oprita rapid si nu s-ar fi raspandit in lumea intreaga a declarat Trump in conferinta de presa de la Casa Alba.

Presedintele Trump, convins de responsabilitatea Chinei pentru pandemie: Vorbim de foarte multi bani

Incercand sa fuga pe cat posibil de responsabilitatea dezastrului de proportii astronomice din Statele Unite, Donald Trump vine cu noi atacuri la adresa Chinei. Statele Unite ale Americii au.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )